Di-džej Lea Dobričić nastupa sa Ričijem Hotinom

Pobednica nedavnog "Burn Studios" takmičenja za di-džej rezidenturu na Ibici učestvovaće na na čuvenom španskom festivalu "Monegros", na kome će još nastupati bend "Underworld", kao i hip-hop legende "Public Enemy"

  • 1

Lea Dobričić, pobednica "Burn Studios" takmičenja za di-džej rezidenturu na Ibici, nastupiće 20. jula na čuvenom španskom festivalu "Monegros"! Ona će se tako pridružiti impresivnoj listi izvođača koju čine neki od najmoćnijih artista elektronske muzike na svetu, među kojima su čuveni bend "Underworld" i di-džejevi Riči Hotin, Marko Karola, Lusiano, Loko Daj, kao i hip-hop legende "Public Enemy".

Monegros svake godine predstavlja najbolji elektronski zvuk kroz nastupe svetski poznatih di-džejeva i projekata iz sfera tehna, elektra, hip-hopa, d'n'b-a i dabstepa. Lociran usred vrele pustinje u španskoj pokrajini Hueska, festival donosi 20 sati najsvežije plesne muzike, kao i neponovljivu južnjačku atmosferu.

Ovogodišnje 19. izdanje festivala održaće se 20. jula pred više od 40.000 posetilaca.

Lea Dobričić jedna je od troje pobednika internacionalnog "Burn Studios" takmičenja koji su dobili životnu priliku da celog leta nastupaju u najboljim klubovima na Ibici.

Nakon pobede u Srbiji, ona je, zajedno sa predstavnicima još 17 zemalja, otputovala na čuveno ostrvo zabave, gde je, posle samo 24 sata, ušla u prvih šest, a zatim je osvojila i rezidenturu u klubu "Privilege". U međuvremenu, osim stalnih nastupa, 29. juna čeka je i svirka sa elektro pionirom Loranom Garnijeom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voodoo

    21. jun 2013 | 16:49

    Svaka cast. Cepaj samo ... Posle ih dovedi sve ovde da pravite dobre zuraje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA