BESTSELER U NAJAVI: Đavo opet nosi Pradu!

- Zaista sam htela da vidim šta se dešava s Endi i ostatkom ekipe. Endi se ujedinjuje sa bivšom protivnicom Emili, a Miranda se vraća da je progoni - kaže spisateljica i navodi da je Miranda od svih likova najmanje evoluirala

  • 0

Zastrašujuća urednica modnog magazina Miranda Pristli vraća se posle deset godina da ponovo muči bivšu stažistkinju Endi Saks u nastavku bestselera Loren Vajsberger "Ðavo nosi Pradu". Deset godina kasnije, Endi je uspešna, udata, majka i urednica magazina za venčanja koji joj omogućava da piše i putuje. Dolazi cinična Miranda i preti Endinom srećnom životu.

Roman koji je godinu dana bio najprodavanija knjiga na svetu inspirisan je Loreninim iskustvom kao asistentkinje urednice "Voga" Ane VinturFilm iz 2006. koji je režirao Dejvid Frankel bio je nominovan za dva Oskara i zaradio je 326,5 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

- Zaista sam htela da vidim šta se dešava s Endi i ostatkom ekipe. Endi se ujedinjuje sa bivšom protivnicom Emili, a Miranda se vraća da je progoni - kaže spisateljica i navodi da je Miranda od svih likova najmanje evoluirala.

Autorka, koja je u međuvremenu napisala tri druge knjige, kaže da ne zna da li će biti snimljen i drugi film, sa Stripovom i Hatavej, ali "drži fige".

- Nadam se da će snimiti još jedan film. Već poznaju svoje likove - rekla je ona.

(A. Č. / Reuters)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA