Bora Čorba: Ne razvodim se!

Volimo se više nego ikad! Planiramo svadbu i prinovu. Nije mi jasno ko priča da se razvodimo, Kaže Aleksandra Đorđević, supruga legendarnog rokera

  • 1

Brak Bore Čorbe i njegove mlađane supruge Aleksandre je u krizi i nije isključeno da će se završiti razvodom. Iako legendarni roker tvrdi da je sve "pod kontrolom", Scandal otkriva da u braku Đorđevića ipak ne cvetaju ruže.

Priče o crkvenom venčanju Bore Đorđevića i planiranom svadbenom veselju na Rudniku potpuno su utihnule, a svi se pitaju šta se dešava, pošto se njegova 28 godina mlađa supruga potpuno povukla iz javnosti. Poslednji put se pojavila na promociji njegove autobiografske knjige "Šta je pesnik hteo da kaže" na prošlogodišnjem sajmu knjiga. Inače, tu knjigu Bora je posvetio svojoj supruzi.

Spekulacije da im je brak u krizi podgrejalo je i zatvaranje njenog  kozmetičkog salona Lutka sa naslovne strane, koji je bio pompezno otvoren uz prisustvo brojnih medija.

- Salon smo zatvorili još pre nekoliko meseci, loše je poslovao, nema tu tajne, ali to nema nikakve veze sa Aleksandrom i našim brakom - izjavio je Bora.

Borini prijatelji kažu da je prodao svoja dva stana u širem centru grada i preselio se na Banjicu. Neki članovi benda nikada nisu kročili u taj stan, pa su glasine o raspadu braka time intenzivirane.

- Iako su sa ocem u dobrim odnosima, Borina deca izbegavaju njegovu novu ženu, jasno joj pokazuju da je ne prihvataju. Inače, ne mešaju se u njegov brak, ali je, kao i neki njegovi prijatelji, izbegavaju u širokom luku - rekao je jedan od Borinih bliskih prijatelja.

- Bora nije pominjao Aleksandru još od jesenas. Pričaju da je ponovo počeo da pije, i da su mu supruga i  i članovi grupe postavili ultimatum da prestane, jer će ga svi napustiti - priča izvor blizak Đorđeviću.

Na pitanje da li sa suprugom i dalje planira prinovu i svedbeno veselje na Rudniku Bora je odgovorio:

- Prinova? Naravno! A svadba? Iskreno se nadam da ćemo je organizovati ovog leta. Kuća je odavno opremljena  i Aleksandra je tamo. Ja idem kad god mogu i slobodno vreme provodim sa njom, jer zaista uživam.

- Čula sam priče o našem navodnom razvodu i mnogo sam se nasekirala. Uopšte mi nije jasno ko ih plasira i sa kojim ciljem. Nije tačno da se ne pojavljujem u javnosti, sa Borom izlazim kad god imam vremena, mada manje nego ranije. Sad se slažemo bolje nego u početku i, čini mi se, više i volimo - izjavila je Aleksandra Đorđević.

(Izvor: Scandal / Foto: Utoku.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA