ZVEZDE GRANDA: TOP 10 finalista, ko će pobediti?! (VIDEO)

Prema mnogobrojnim anketama, najveće šanse za pobedu večeras imaju Amar Jašarspahić i Katarina Grujić, a svih deset finalista takmičiće se za stan i album prvenac u studiju u Košutnjaku

  • 2

Večeras će se održati veliko finale sedme sezone takmičenja "Zvezde Granda" u "Grandovom" studiju u Košutnjaku, u kojem učestvuje deset finalista. 56 momaka i devojaka borilo se proteklih devet meseci i svoje mesto u finalu su obezbedili su Katarina Grujić, Stefan Lukić, Rada Sarić, Miloš Brkić, Aleksandra Prijović, Nemanja Anđeković, Milena Novaković, Slobodan Đurković, Slađana Mandić i Amar Jašarspahić. Devojke su za večeras spremile posebne haljine, a pobedniku će pehar uručiti Ceca Ražnatović. Takmičenje počinje u 21 čas na kanalu televizije "Pink". 

Katarina Grujić (21) iz Beograda je student druge godine "Fakulteta za medije i komunikacije" i sigurno najzgodnija i najintrigantnija učesnica ovogodišnje sezone. Pevanjem se bavi dve godine i završila je Nižu muzičku školu, a u medijima se nedavno pojavila informacija da je bivši dečko ucenjuje porno snimkom. Katarina je ubrzo demantovala ove navode. Grujićeva ima veoma atraktivne nasupe, a svoj izgled ulepšala je silikonima u grudima i ustima.

Pogledajte kako Grujićeva zagreva publiku svojim izgledom:

Stefan Lukić (20) dolazi iz Velikog Šiljegovca, sela kod Kruševca. Od ranog detinjstva bavi se glumom i recitovanjem, a voli i jahanje konja. Navodi da je svako veče tokom takmičenja imao veliku pozitivnu tremu, iako je svojim glasom još na samom početku osvojio publiku.

Pogledajte jedan od Stefanovih nastupa:

Rada Sarić (24) prešla je iz Vladimirovaca u Beograd pre četiri godine. Već nekoliko godina peva po klubovima sa svojim bendom, a publiku je, sem glasa, osvojila i atraktivnim stasom, u prvi plan ističući svoje bujno poprsje. Hobiji su joj ples i nekoliko vrsta sportova, a za večeras je spremila poseban stajling.

Pogledajte Radinu interpretaciju pesme "Dobrodošao u klub":

Miloš Brkić (21) je iz Novog Sada i završio je Srednju muzičku školu, a student je "Pedagoškog fakulteta". Miloš se takmičio prošle sezone na istom ovom takmičenju i ispao je pred samo finale. Ove godine takođe je napustio takmičenje, ali se vratio u baražu i dobio svoju priliku u finalu. Muzikom se bavi od malih nogu, a tremu, za razliku od prošle godine, nema uopšte. Svira gitaru i voli da se bavi sportom, fudbal, košarka, plivanje.

Pogledajte nastup ovog Novosađanina:

Aleksandra Prijović (17) dolazi iz Belog Manastira i tokom takmičenja je bila u vezi sa kolegom Amarom Jašarspahićem, ali ta veza nije izdržala pritisak javnosti. Profesionalno se bavi pevanjem oko tri godine, a već je snimila dve pesme. Proše godine se, kao i njen kolega Miloš, takmičila u "Zvezdama Granda", a ove godine ju je publika zapamtila po veoma svedenom ali ležernom stajlingu.

Pogledajte kako Aleksandra peva pesmu marije Šerifović:

Nemanja Anđelović (17) dolazi iz Trgovišta, malog mesta kod Vranja. Ispao je tokom takmičenja, ali se vratio u baražu. Rođen je istog dana kada i Aleksandra Prijović.

Poslušajte jedan od Nemanjinih nastupa:

Milena Novaković (22) iz Leskovca je još jedna crna atraktivna cica u ovogodišnjem takmičenju. Interesantna je po tome što se najbolje pokazivala pevajući strane zahtevne pop hitove, a tokom takmičenja započela je vezu sa kolegom Dejanom Čavićem. San joj je da osvoji Beograd i ceo svet. Student je Muzičke akademije, odsek solo pevanje. Ima svoj bend i nastupa po klubovima i svadbama. Nema treme, iako nekada nastupa i pred 3000 ljudi.

Pogledajte Milenu tokom takmičenja:

Slobodan Đurković (25) živi u Brusu. Tokom takmičenja najviše se istakao svojim imitacijama i zaista je najveći šaljivdžija u grupi. Uglavnom peva kvalitetne navodne pesme. Studira "Fakultet za industrijski menadžment". Ranije je svirao harmoniku, a onda je počeo da se bavi solo pevanjem. Voli da igra bilijar i učestvuje na lokalnim turnirima.

Slobodanov nastup tokom takmičenja:

Slađana Mandić (29) dolazi iz Sarajeva i najstarija je takmičarka ovogodišnje sezone, a javnosti je poznata pod nadimkom Nikita koji je dobila još dok je bila u vezi sa Dejanom Matićem. Mnogi je porede da ima glas kao Brena. Muzikom se bavi već deset godina, takmičila se na mnogim festivalima, a imala je i koncerte sa nekoliko bendova. U slobodno vreme bavi se aktivno sportom.

Poslušajte kako Slađana izvodi pesmu "Ne bih ja bila ja":

Amar Jašarspahić (23) dolazi iz Kaknja u BiH. Od malih nogu je pevao, a išao je i u Muzičku školu. U "Grandu" je poznat kao neko ko stalno i vredno radi, te već ima zakazane nastupe. Hobiji su mu odbojka i ribolov, a važi za glavnog favorita ove sezone. Posle veze sa Prijevićevom, nije imao devojku, a navodi da nema ni tremu.

Pogledajte jedan od Amarovih nastupa:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    22. jun 2013 | 19:41

    Ovogodišnja "Grandova" parada više sliči na izložbu ženskog "mesa" Saša Popović je veliki gazda koji će ustvari odlučiti koja od miljenica će ponesti lentu i ključeve garsonjere. Barem neće morati jurcati po hotelima ?

  • Anavi

    22. jun 2013 | 21:02

    KATARINA GRUJIC POBJEDJUJE !!! <3 <3 <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA