JK: Evo vam slike Cecinog i mog koncerta! (FOTO)

Pevačica se poslednji put obratila javnosti povodom svog spektakla na Ušću, postavivši fotografiju kao dokaz o broju posetilaca i uporedivši je sa Cecinim koncertom na Ušću 2006.

Pevačica Jelena Karleuša poslednji put obratila se medijima i javnosti zbog, kako kaže "linčovanja" protekle nedelje, postavivši dve fotografije, jednu sa svog koncerta i jednu sa Cecinog 2006. godine i pitajući se zašto mediji favorizuju Svetlanu, a nju uvek omalovažavaju. Karleuša se, pored fotografija, zapitala kako je moguće da je Ceca po izveštajima imala 150.000 posetilaca, a ona samo 10.000, iako se na fotografijama i snimcima vidi da je bilo mnogo više.

Protekla nedelja za pevačicu je bila veoma naporna, budući da je morala da se bori što sa javnošću i Cecinim fanovima koji su omalovažavali njen koncert, što sa medijima koji su u izveštajima dali pogrešnu informaciju o prisutnosti obožavalaca na spektaklu.

Jelena je prošle subote održala spektakl za pamćenje, koji je, pored tehničkih problema, iznela kao prava svetska zvezda. Koreografije, scenski i svetlosni efekti, ozvučenje, bina, sve je bilo vrhunski, ali u medijima se pojavila informacija da je bilo svega 10.000 ljudi. Pevačica je ovu informaciju demantovala snimcima iz vazduha, a ovaj put je uporedila svoj i Cecin koncert iz 2006. godina fotkom na kojoj se jasno vidi da je bilo više ljudi nego što je navedeno ranije.

 

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    22. jun 2013 | 11:51

    Prave se zvezde Jelena nikad ne uporedjuju sa drugima,niti imaju potrebu da se pravdaju. Ali posto ti to nisi...

  • Sanja

    22. jun 2013 | 12:05

    Ajde plastikanerko sjasi sa Cece više.Ne možes se s njom ni porediti otkud ti ideja da to radis.Pali ae m'rs

  • Ja

    22. jun 2013 | 12:06

    A je l' ti mozes da batalis Cecu vise? Brt kako te nije sramota da se poredis sa njom? Ti neces u zivotu imati pesama,koliko ona ima hitova,aloo... Poredi se sa Sikicim,pa ces mozda i biti Diva ;) Ali bree,gde sa Cecom.. Nju batali.. Ona je damaa,vidis da te likusa ne jebe ni 2%,ti se pokida od kompleksa kog imas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA