"Eyesburn" i "Sevdah Baby" nastupaju na "Terraneo" festivalu

Ovaj muzički festival biće održan od 7. do 9. avgusta u Šibeniku, a pored navedenih bendova nastupiće i "The Prodigy", "Wu-Tang Clan, "My Bloody Valentine", kao i mnogi drugi

  • 0

U beogradskom "Mikser Hausu" zvanično je predstavljen program trećeg po redu "Terraneo" festivala, koji će se od 7. do 9. avgusta održati u Šibeniku, u Hrvatskoj. U pitanju je muzički festival na kojem će ove godine nastupiti "The Prodigy", "Wu-Tang Clan, "My Bloody Valentine", Azelija Benks, Aloe Blak, "Calexico", "The Cribs", "The Bots", "Gang of Four", "Dubioza Kolektiv","Kawasaki 3p", ali i pet izvođača iz Srbije: "Eyesburn", "Svi na pod!", "SevdahBABY, "Darkwood Dub" i "Staight Mickey and The Boyz".

Takođe, najavljen je i "Terraneo Warm Up Party", koji će se održati 27. juna, takođe u "Mikser Hausu".  Ovom prilikom koncert će održati sastav "Svi na pod!", a posetioci će moći da dožive deliće atmosfere koja ih očekuju na hrvatskoj obali ovog avgusta, kao i da kupe festivalske i kamp karte po promotivnim cenama. Trenutna cena festivalskih ulaznica za ovogodišnji Terraneo iznosi 70 evra. U prodaji je takođe i ograničeni paket dnevnih festivalskih ulaznica po posebnoj ceni od 30 evra i vredeće samo do rasprodaje promo paketa.

Dnevne ulaznice mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima ili onlajn, putem veb stranice Eventima. Cena kamp ulaznice, koja iznosi 30 evra sa uključenim taksama, ostaje ista do početka festivala. U toku je i akcija „3-2-1" sa seldećim mehanizmom: svi posetioci koji kupe 3 kompleta ulaznica, četvrti komplet dobijaju besplatno, kao i 2 besplatne ulaznice za kamp! Ova akcija traje do 4. jula na svim prodajnim mestima Eventima u regionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA