ROBI VILIJAMS: Kupovaću ćerki drogu kad poraste!

Vilijams (39) istakao je da ne bi želeo da se njegova ćerka Teodora Rouz drogira, ali da bi on radije da bude umešan u čitavu tu njenu fazu, nego da ništa o tome ne zna

  • 3

Pevač Robi Vilijams, koji se u prošlosti dugo borio sa zavisnošću od droge i alkohola, rekao je da će svojoj ćerki kupoviti drogu kada odraste, kako bi se uverio da konzumira "najbolju moguću".

Vilijams (39) istakao je da ne bi želeo da se njegova ćerka Teodora Rouz drogira, ali da bi on radije da bude umešan u čitavu tu njenu fazu, nego da ništa o tome ne zna.

- Sumnjam da će ona biti kao ja. Da kucnem u drvo, ona je okružena sa mnogo ljubavi i sreće, tako da neće želeti to da proba - rekao je Vilijams jednom australijskom magazinu, prenosi "San".

- Međutim, ako se, nažalost, to dogodi, voleo bih da budem tu kako bih bio siguran da konzumira najbolju drogu - dodao je on.

Robi Vilijams i njegova supruga Ajda Fild dobili su ćerku prošle godine u septembru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    24. jun 2013 | 20:04

    Zar je rekao "da kucnem u drvo"?

  • Duda

    24. jun 2013 | 20:51

    Nisam ni mislila da razmišlja unapred o njenom školovanju i svojoj ulozi u tome. Zašto bi, kad može da razmišlja o njenom drogiranju i svojoj ulozi u tome.

  • to sam ja

    25. jun 2013 | 11:11

    Ma svi su oni isti drogirat će se i eto pa onda bolje da ima ulogu i nekako to kontrolira spriječiti nemoze to je realno A školovanje ćemo lako kupit će tata škole :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA