MATORI TINEJDŽERI: "New Kids On The Block" se vratili na scenu! (VIDEO)

Američki boj bend koji je početkom devedesetih bio na vrhuncu popularnosti na Floridi održao je koncert kojim je otpočeo veliku turneju

  • 2

BOJ BENDOVI UZVRAĆAJU UDARAC! Pre dvadesetak i više godina tinejdžerke su ludele za članovima benda "New Kids On The Block", zatim su oni otišli u zaborav, ali sada su se vratili na veliku scenu i pre nekoliko dana su u Orlandu održali koncert kojim najavljuju turneju na kojoj promovišu novi album "10".

Kako navode američki mediji, za Donija Volberga, Donija Vajta, Džordana i Džonatana Najta i Džoa Mekintajera vreme je stalo tamo negde početkom devedesetih, na bini imaju sličnu koreografiju koju su imali i kao tinejdžeri, samo je publika drugačija - u "Amway areni" u Orlandu je bilo najviše njihovih vršnjaka, i poneki klinac koji je na internetu nabasao na velike hitove "Step By Step", "Tonight", "Cover Girl" i "I'll Be Loving You".

Bez obzira na sve, publika je odlično prihvatila petoricu razigranih prestarelih tinejdžera (najmlađi je Mekintajer koji ima 40 godina), a da sve bude u povratničkom stilu, pobrinuli su se članovi još jednog zaboravljenog sastava "Boyz II Men" koji su nastupili kao predgrupa.

Inače, NKOTB su i 2011. bili na turneji, ali zajedno sa "Backstreet Boys", a ovoga puta su rešili da sami ponovo osvoje svet.

Pogledajte deo nastupa NKOTB u Orlandu:

(Telegraf.rs/orlandosentinel.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA