KELI ROLAND: Ugradila sam silikone! (VIDEO)

Seksi pevačica se za omot svog novog albuma slikala obnažena, a za očaravajući izgled njenih grudi zaslužna - plastična hirurgija

  • 0

Bivša članica grupe "Destiny's Child" Keli Roland prilikom gostovanja u popularnoj američkoj emisiji "Vendi Vilijams šou" bez stida pričala je o svojim implantatima u grudima, o bivšem dečku koji ju je zlostavljao, ali i o tome zašto je besnela zbog tolikog uspeha svoje koleginice Bijonse.

Ovom prilikom, tamnoputa pevačica je promovisala svoj novi album, na čijoj naslovnoj strani pozira golišava, a pažnju na svoje grudi skrenula je i izjavom da su - plastične.

- Ugradila sam silikone. Iskrena sam jer želim da poručim ljudima da se najpre dobro raspitaju o tome i ne donose ishitrene odluke. Trebalo bi da se dobro raspitate o svemu kako biste ostali zdravi i lepi - izjavila je Keli, dok je voditeljka dodala da je i sama uradila implantate još 1994. godine.

Pevačica je u intervjuu prokomentarisala i to što je godinama trpela matlretiranje dečka, i ovom prilikom dodaje da je obelodanila "prljav veš" kako bi dala primer mladim devojkama koje su u sličnoj situaciji.

- Bila sam u mnogo problematičnoj vezi i to dugo vremena, oko tri-četiri godine, niko to nije znao, nisam mislila na sebe i na to da treba da se izvučem iz toga. Ja sam samo čovek i normalno je da donesem pogrešne odluke ponekad - otvoreno je rekla Rolandova, iako nije htela da otkriva detalje svog odnosa sa tadašnjim dečkom.

Što se tiče njenog odnosa sa Bijonse i čuvenih stihova u pesmi "Dirty Laundry" (prim. nov. prljav veš) u kojima ističe da je besna što je njena koleginica mnogo više uspela u karijeri od nje, Keli taj ispad opravdava svojom nezrelošću u tom periodu.

- Tada sam odrastala, bila sam mlada, toliko sam odluka donela sama, želela sam uspeh mimo grupe "Desteny's Child" i samo sam prolazila kroz takav period - rekla je pevačica.

Pogledajte čitav intervju Keli Roland:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA