LOVEFEST: Konkurs za najbolju fotografiju

Predstavnici kompanije Nikon pokrenuli su nagradni foto-konkurs pod nazivom "Ja sam Lovefest". Konkurs je otvoren do 20. jula, a autoru najbolje fotografije sledi vredna nagrada

  • 0

Predstavnici renomirane multinacionalne kompanije Nikon koju u Srbiji zastupa kompanija Refot B i muzičkog i umetničkog festivala "Lovefest" pokrenuli su nagradni foto-konkurs pod nazivom "Ja sam Lovefest". Konkurs je otvoren do 20. jula, a autoru najbolje fotografije sledi vredna nagrada – foto-aparat Nikon 1 J1.

Svi zainteresovani umetnici fotografije mogu poslati putem aplikacije na zvaničnim "Nikon Srbija" i "Lovefest" Fejsbuk stranicama. Posetioci stranica moći će da glasaju za najbolju fotografiju i tako izaberu pobednika.

Po završetku takmičenja, dvadeset najboljih radova biće izloženo na Foto-zoni u centru Vrnjačke Banje od 1. do 3. avgusta. Osim glavne nagrade, drugoplasirani autor fotografije osvojiće dve "Lovefest" VIP karte, dok će umetnicima koji osvoje od trećeg do 10. mesta biti omogućena karta za sva tri dana ovogodišnjeg festivala.

Foto-zona je jedna od devet novih programskih zona festivala koje su nastale sa ciljem da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji. "Lovefest" je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA