SIN MAJKLA DŽEKSONA: Otac nas naučio da budemo skromni!

Princ Džekson, sin preminulog pevača, otkrio je pred sudom detalje njegovog odrastanja pored kralja popa

  • 1

Princ Džekson, nastariji sin preminulog pevača Majkla Džeksona, svedočio je danas u postupku koji njegova porodica vodi protiv koncertne agencije "AEG Live", koja je navodno kriva za smrt kralja popa. Tokom njegovog izlaganja, ovaj 16-godišnji mladić otrkio je detalje njegovog odrastanja pored Majkla Džeksona, koji je napustio ovaj svet pre četiri godine.

- Moj otac me je naučio da je sve dragoceno iskustvo - rekao je Princ sudiji, dodavši da su on i njegov otac zajedno napisali scenario  i da se su gledali filmove bez zvuka kako bi naučili vizuelne komponente filmskog stvaralštva.

Majkl Džekson je svojoj deci isticao da je škola važna. Pevač se trudio da njegovi najmiliji imaju tutore kraj sebe i da uče o drugim kulturama.

Osim toga, Princ Džekson je ispričao da ga je otac učio da daje zajednici koliko je god moguće i da se bavi dobrotvornim radom. Vođen ovakvim kućnim vaspitanjem, sin Majkla Džeksona je provodio znatno više vremena u ovim aktivnostima nego što je potrebno u dečijoj bolnici u Los Anđelesu, gde čita bolesnoj deci.

- Otac je od nas tražio da budemo skromni - rekao je mladić sudiji.

Kao i svaki roditelj, Majkl Džekson se trudio da bude uz svoju decu i da im sve omogući, ali se jedna žrtva posebno isticala. Pevač je dozvolio deci da imaju labradora, uprkos činjenici da se užasno plašio pasa.

Džeksonova deca, Princ, Paris i Blanket morali su da često putuju sa svojim ocem, pošto je često bio odsutan zbog nastupa. Princ je istakao sudiji da je tako imao priliku da poseti Bahrein, Aspen, Njujork i Las Vegas.

Majkl Džekson je tokom svog života bio kritikovan zbog toga što je od svoje dece tražio da nose maske u javnosti, međutim, Princ je objasnio da su to činili kako bi zaštitili svoju privatnost.

Najstariji sin Majkla Džeksona izjavio je sudu da je pevač i njegov otac bio uzbuđen zbog njegove predstojeće turneje kao i on, pošto je samo jednom imao prilku da svog oca gleda kako nastupa. Međutim, sam Majkl Džekson bio je ubeđen da ga je organizator njegovog koncerata, kompanija "AEG Live", pokušala da ga ubije.

Iako je kralj popa imao poseban tim doktora, Princ je mislio da je njegov otac zdrav, ali je mislio da nije dovoljno jeo i opisao ga je kao jako mršavog i neuhranjenog.

Majkl Džekson je preminuo 25. juna 2009. godine od srčanog udara u 50. godini života.

(Telegraf.rs / abcnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан

    29. jun 2013 | 20:50

    Мајкл је био дете у души, добар човек. Прича о избељивању је глупост, човек је изгорео на снимању рекламе за пепси! Прича о педофилији је измишљена, погледајте задњи интервју и биће вам све јасно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA