"Wu-Tang Clan" na "Terraneo" festivalu (VIDEO)

Čuveni američki hiphoperi nastupaju 9. avgusta u Šibeniku, a tada će predstaviti i novi album koji će objaviti narednog meseca

  • 1

Legendarni hip-hop sastav "Wu-Tang Clan" nastupiće 9. avgusta na festivalu "Terraneo", koji se održava u Šibeniku, a američki bend dolazi u postavi koju čine GZA, RZA, Method Man, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God i Masta Killa.

Članovi verovatno najuticajnijeg hip-hop benda koji su poznati po sjajnim koncertima uskoro će objaviti novi album koji će predstaviti u Šibeniku.

Da podsetimo, do sada je potvrđeno da će na "Terraneo" festivalu nastupiti "The Prodigy", "My Bloody Valentine", "Gang of Four", Azealia Banks, Aloe Blacc, "Calexico", "The Cribs", "The Bots", "Cloud Nothings", "Woods", "Mambo Kurt", "Bosnian Rainbows", "Dubioza kolektiv", "Darkwood dub" i mnogi drugi.

Trenutna cena ulaznica za ovogodišnji "Terraneo" koji se održava od 7. do 9. avgusta iznosi 70 evra. U prodaji je takođe i ograničeni paket dnevnih festivalskih ulaznica po posebnoj ceni od 30 evra i vredeće samo do rasprodaje promo paketa. Dnevne ulaznice mogu se kupiti na svim prodajnim mestima "Eventima".

Pogledajte nastup benda "Wu-Tang Clan" u Barseloni:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA