Karla Bruni kreće na turneju

Nekadašnja prva dama Francuske kreće na turneju po Francuskoj i SAD kako bi promovisala svoj poslednji album "Little French Songs". Ovo je četvrti album nekadašnjeg modela Brunijeve, koja je započela svoju muzičku karijeru 1997. godine

  • 1

Nekadašnja prva dama Francuske, pevačica i tekstopisac Karla Bruni kreće na turneju po Francuskoj i SAD kako bi promovisala svoj poslednji album "Little French Songs". Ovo je četvrti album nekadašnjeg modela Brunijeve, koja je započela svoju muzičku karijeru 1997. godine. Brunijeva ovom prilikom otkriva da joj uopšte ne nedostaje politički život, te da se ne plaši starenja.

 

Njen prvi album "Quelqu'un m'a dit" objavljen je 2002. godine, a prodat je u dva miliona primeraka.  Brunijeva se udala za Nikolu Sarkozija dok je on bio predsednik Francuske i imaju dvoje dece.

 

- To je bilo vreme kada su se dešavale interesantne stvari,upoznavali zanimljivi ljudi i veoma je drugačije od normalnog života. To mi uopšte ne nedostaje- ispričala je Brunijeva o periodu života u kojem je bila prva dama Francuske i navodi da je na nekim pesmama radila još dok joj je muž bio predsednik, a u nekima je čak opisala i njihovu ljubav.

 

Ona je napisala skoro 11 numera za poslednji album koji je opisala kao "folk muzika sa malo popa".

 

(A. Č. / Reuters)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    30. jun 2013 | 23:11

    Sta je ova ucinila s botoksom...moze se preseliti u Madam Tiso!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA