ZBOG STRESA: Bred Pit se ugojio devet kilograma! (FOTO)

Lepi glumac nezadovoljan je zbog nove težine i zato nosi steznike ispod odela, kako bi delovao mršavije

  • 9

Jedan od najlepših glumaca današnjice i suprug jednako lepe Anđeline Džoli, Bred Pit ugojio se devet kilograma za godinu dana, a sve zbog stresnih situacija koje je proživeo u proteklih 365 dana. Naime, lepi glumac je imao 77 kilograma, a trenutno ima 86. To ne bi bilo ništa čudno, da lepotan nije počeo da nosi steznike kako bi i dalje izgledao mršavo!

- Bred je svestan da trenutno ima višak kilograma, ali zbog svih obaveza kojima mora da se bavi, nema vremena za vežbanje. Uostalom, njegov privatni život je daleko od šetnje parkom. Od momenta kada ustane, u pokretu je 24 časa. Dok je na putu, hrani se svojom omiljenom meksičkom hranom koju zaliva pivom i sladi čokoladom, tako da nije ni čudo što mu stomak raste- rekao je blizak prijatelj.

Stres očigledno utiče na Bredov izgled, ali on za to ne bi trebalo da mari. I dalje je među prvima na listama najseksepilnijih muškaraca današnjice, a za njim uzdišu sve generacije žena.

Međutim, izgleda da lepom glumcu kilaža očigledno smeta, budući da je nedavno počeo da nosi steznike ispod odela, kako bi i dalje izgledao mršavo. Da li ga je Anđa nagovorila na ovu suludu ideju, ne znamo, ali lepom Bredu to sigurno nije potrebno.

(A. Č. / Showbiz Spy)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA