"Eyesburn" sprema nezaboravan nastup na Olimpu!

Bend planira da priredi fanovima , kako kažu "nezaboravan nastup", a ujedno će promovisati i novi album

  • 0

Kultni beogradski bend "Eyesburn" na letnjoj sceni sportskog centra Olimp (Zvezdara) 6. jula, koncertno promoviše svoj novi, povratnički album "Reality Check". Bend planira fanovima da pripredi, kako kažu "nezaboravan nastup".

- Predstavićemo se u novom ruhu, predstavićemo pesme sa novog albuma, ali i sve one stvari iz dosadašnje karijere, sviraćemo dovoljno da niko ne ode kući razočaran i nadamo se da će nam publika pružiti energičan "feedback" kakav nas uvek čini boljim na bini - kaže za Telegraf Nemanja Kojić Kojot, frontmen jednog od najboljih bendova današnjice sa ovih prostora.

"Eyesburn" će promovisati kompletan novi album, ali će napraviti i presek svoje bogate karijere, svirajući stare i prepoznatljive hitove. Kao gosti koncerta nastupiće pančevački bend Iskaz, koji je nedavno izbacio spot za pesmu "Warfare" na kojoj je gostovao Kojot.

Ulaznice su u prodaji preko Eventima po ceni od 800 dinara.

Eyesburn je oformljen 1994 god. i prvu postavu su činili Alek - bubnjevi, Laza - bas, Nenad - vokal, Kojot - gitara i u ovoj postavi je bend 1995. godine snimio prvi album "Freedomized". Eyesburn vremenom hardcore zvuk počinje da obogaćuje i drugim muzičkim stilovima pa se se javlja potreba za proširivanjem postave i nadogradnjom već postojećeg zvuka.

Podsetimo se atmosfere sa nedavno održanog koncerta na otvaranju bašte KST-a:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA