ZAVRŠEN DUEL: Era Ojdanić napustio imanje, Stanija u finalu!

Era Ojdanić je napustio imanje u Lisoviću, a svi koji su ostali su finalisti

  • 0

Farmeri su Stanji dali najviše štapića, dok je publika najmanje SMS glasova dala Eri. Oni su se borili u Areni, a pobedila je Stanija, pa je Era Ojdanić morao da napusti imanje.

Stanija je bila sluga u poslednoj nedelji i njoj su farmeri sinoć dali najviše štapića, dok je publika najmanje SMS glasova dala Eri.

Stanija je rekla da joj je ovo možda poslednje veče na "Farmi" i da štapići jasno govore da je ne vole, a da je ono to pričala već duže vreme. Starleti je drago što ima ljubavnu priču sa Filipom, jer joj je bilo mnogo lakše uz njega.

Kaže da ima nešto u njoj što izaziva mržnju kod ljudi, ali da je borac i da nikada ne bi nikome nanela zlo. To što su joj farmeri dali štapiće ništa ne znači, jer je publika odlučila.

Stanija je rekla da nije učila,ali da ima dobru memoriju, jer je četvrti put u Areni, pa se nadala da će imati sreće, dok je Era rekao da nije učio, jer u glavi ima preko 2.000 pesama i melodija.

Na kraju, Stanija je bila bolja u kvizu znanja i plasirala se u finale.

(Telegraf.rs / Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA