EKREM: Ja sam veća zvezda od Cece! (VIDEO)

- Uopšte je ne volim, peva samo neke evropske pesme. Ja sam jači lik od nje, hiljadu odsto! 'Ajd neka ona ima 13 miliona pregleda za jednu pesmu na Jutjubu - kaže Jevrić, koji je bio ljut što je farmerima pušten prenos koncerta Ražnatovićeve

  • 39

MA, ON JE JEDINI MEGASTAR! Ekrem se ozbiljno iznervirao zato što je farmerima pušten prenos Cecinog koncerta sa Ušća, pa se osamio i ljutito komentarisao kako uopšte ne voli Cecu, kao i da je on "jači lik od nje hiljadu odsto".

- Lepu Brenu ceo svet voli i ona je prava pevačica i gospođa, a Ceca mi se nikako ne sviđa! - rekao je Jevrić, nakon čega se u njegov monolog ubacila Goca Božinovska, koja mu je poručila:

- Ćuti, Ekreme, ne lupaj gluposti, pa Cecu voli ceo svet - objasnila mu je Goca.

Ali to je još više ražestilo Ekrema, koji je zaključio da je on najveća zvezda u Srbiji, a i šire.

- Ama, ne sviđa mi se nijedna "njojzina" numera, ona peva samo neke evropske pesme. Ja sam jači lik od nje hiljadu hiljada odsto! 'Ajd nek ona ima 13 miliona (pregleda na Jutjubu, prim. nov.) na jednoj pesmi - ispričao je Jevrić.

Pogledajte Ekremovo "izlaganje" o Ceci:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desko

    1. jul 2013 | 13:31

    Ti si najveće zlo u srbiji parazitu

  • luka

    1. jul 2013 | 13:40

    E da mi je tvoj mozak na sat vremena da se odmorim

  • Lud Zbujen

    1. jul 2013 | 13:43

    Hoce vise neko da omlati ovog debila gde su sad silne delije i navijaci evo vam ga ganci pa mi pokazite od kog se drvete kasike prave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA