Berluskoni u Beogradu zbog knjige o sebi

- Berluskoni je sam ponudio da dođe i nijedan političar nema veze sa njegovim dolaskom. On je impresioniran činjenicom da je jedna žena iz Srbije pisala o njemu onda kada su svi mislili da je poražen - kaže Adrijana Mirković, autorka knjige "Silvio Berluskoni: Uspeh i moć"

  • 1

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni posetiće uskoro Beograd kako bi se sastao sa Adrijanom Mirković, autorkom knjige "Silvio Berluskoni: Uspeh i moć".

- Berluskoni je sam ponudio da dođe i nijedan političar nema veze sa njegovim dolaskom. On je impresioniran činjenicom da je jedna žena iz Srbije pisala o njemu onda kada su svi mislili da je poražen. Knjigu sam izdala sama, iako me je to mnogo koštalo, upravo zato da ne bih morala da trpim nikakav pritisak - kaže Adriana Mirković.

U pitanju je trojezično delo (na srpskom, italijanskom i ruskom), koje govori o Berluskonijevom političkom putu, njegovoj karijeri, uspehu i moći.

- Njegova moć potiče od suverenog vladanja medijskom scenom i zato mislim da može da se oporavi od svakog poraza - kaže autorka.

Knjiga je upotpunjena zanimljivim fotografijama na kojima Berluskoni pozira sa Putinom, Obamom i drugim državnim zvaničnicima, piše "Blic".

Iz govora tela može se zaključiti odnos bivšeg italijanskog premijera prema njima, a o tome i Adriana govori u svom istraživanju.

Prema njenom mišljenju, na bivšeg italijanskog premijera neće uticati ni najnovija presuda na sedam godina zatvora zbog seksa sa maloletnim prostitutkama.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA