Poslednje fotografije ćerke Pirsa Brosnana (FOTO)

Šon Brosnan, sin poznatog glumca, objavio je na svom Fejsbuk nalogu fotografije na kojima je njegova sestra Šarlot, koja je preminula od raka jajnika

  • 0

Šon Brosnan, sin holivudskog glumca Pirsa Brosnana, postavio je na svom Fejsbuk nalogu fotografije njegove sestre Šarlot, koja je preminula od raka jajnika, i na taj način se oprostio od nje.

Na slikama Šon i Šarlot poziraju nasmejani, li se vidi da usvojena ćerka poznatog holivudskog glumca i nekadašnjeg agenta 007 boluje od teške bolesti.

Da podsetimo, Šarlot i Šon su imali istu majku − australijsku glumicu Kasandru Heris − koja se udala za Pirsa Brosnana kada je Šarlot imala devet godina. Kasandra je decembra 1991. godine u 43. godini preminula takođe od raka jajnika.

Pirs Brosnan, otac preminule Šarlot Emili, primio je ovu vest u Beogradu, gde snima film "November Man". I pored porodične tragedije, poznati glumac je odlučio da nastavi sa radom. Danas će snimati u Srbiji, a moguće je da će u sutra otputovati u London, gde živi Šarlotina porodica.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA