Postanite glumac u seriji Game Of Thrones!

Producenti popularne TV serije raspisali su konkurs u kojem se traže muški i ženski statisti koji će učestvovati u snimanju četvrte sezone koje počinje 20. avgusta u Dubrovniku

  • 1

ŠANSA ŽIVOTA! Ukoliko sanjate o tome da snimate sa čarobnom Deneris ili prosto želite da budete deo ekipe koja radi četvrtu sezonu popularne serije "Game Of Thrones" ("Igra prestola"), sada imate priliku da ispunite svoju želju i možete da se prijavite na konkurs za statiste koji je raspisala producentska kuća "Embassy Films"!

Statisti za muške uloge moraju da budu od 18 do 70 godina starosti, a za ženske uloge od 15 do 60 godina. Stvari malo drugačije stoje ako konkurišete za mlađe muške uloge (od 18 do 35 godina starosti) i poželjno je budete sportski građeni.

U aplikaciji na sajtu kuće "Embassy Films" potrebno je navesti detaljne lične podatke, uključujući i visini, težinu i broj cipela koji nosite. Takođe, obavezno je poslati tri fotografije (portret, figura i profil), ali i konfekcijski broj, boju očiju i kose.

Snimanje četvrte sezone počinje 20. avgusta u Dubrovniku, gde će se raditi do 20. septembra, a zatim se ekipa seli u Split, a snimanje na ovoj lokaciji će trajati do 10. oktobra.

(A. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    4. jul 2013 | 15:47

    dajte mi neku ulogu da je eliminisem malog izroda Dzefrija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA