Madona kao Hanibal Lektor! (FOTO)

Pevačica je objavila sliku na kojoj je u lancima i poslala poruku svetu o ugnjetavanju žena u zemljama islamske vere

  • 5

MADONA OPET ŠOKIRA JAVNOST! Nakon što je pre nekoliko dana u video-klipu "Tajni projekat" pucala muškarcu u glavu, plesala sa polugolim devojkama i defilovala u sado-mazo kostimima, Madona je ovaj put stavila masku u stilu Hanibala Lektora sa lancima i poslala poruku svetu o ugnjetavanju žena u zemljama islamske vere.

Pored slike na kojoj joj se vide samo oči, a celo lice je prekriveno lancima, pevačica je ostavila komentar koji je šokirao svet.

- Počela je ljubavna revolucija. Inshallah.

Očigledno je da govori o ugnjetavanju žena, ali njen blizak prijatelj zabrinuo se jer pevačica ovim gestom svoj život dovodi u opasnost.

- Izazivanje javnosti ovim kontroverzama o muslimanskoj praksi dovodi Madonin život u opasnost - rekao je blizak prijatelj medijima.

Ipak, pevačica je poznata po veoma provokativnim nastupima i izjavama koje nekada prevazilaze svaku granicu pristojnosti. Šta vi mislite o ovom postupku?

(A. Č./ The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    6. jul 2013 | 03:18

    Ma bas su tretirane ko kraljice...setaju po ulici umotane kao nindze!

  • Telegraf

    5. jul 2013 | 23:44

    Ne zna vise sta ce od sebe

  • mare mar

    7. jul 2013 | 08:49

    Joooj, sad će verovatno i Karleuša da se umotava u neke lance i da brani romkinje ili neku sličnu ugrozenu vrstu! Hvala Madono!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA