HIT: Crnac sa Kariba peva Cecinu pesmu! (VIDEO)

Endrju Džozef je otpevao numeru "Pet minuta" i bez obzira na to što ne zna ni reč srpskog, uspeo da oduševi publiku na Jutjubu

  • 13

Endrju Džozef, mladić sa Kariba, obradio je pesmu "Pet minuta" Svetlane Cece Ražnatović, i preko noći postao hit na Jutjubu, a fanovi iz Srbije, koji su oduševljeni njegovom verzijom, uveliko mu predlažu koju bi narednu Cecinu numeru mogao da otpeva!

Džozef kaže da obožava pesmu "Pet minuta", i da je, bez obzira što je njegov srpski očajan, uspeo da snimi "ubistvenu" numeru. Kao i većina ljudi sa Kariba, i Endrju je pokazao da mu je muzika u krvi i bez problema je uspeo da uhvati ritam, naročito u refrenima.

Izgleda da su naši pevači idealni za obrade, a nedavno je Ron, mladić iz Los Anđelesa, privukao veliku pažnju svojim izvođenjem hita Tome Zdravkovića "Dotak'o sam dno života", nakon kojeg je usledila i sjajna obrada pesme "Nema majko ništa od tvoga veselja" Šabana Šaulića.

Poslušajte kao Endrju peva Cecin hit:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA