VIMBLDON: Batler i Kuper poziraju iza tužnog Nikolića (FOTO)

Fotografija koja kruži društvenim mrežama nastala je, sudeći po izrazu lica predsednika Srbije, u trenutku kada je bilo jasno da će Novak Đoković izgubiti finale Vimbldona

  • 9

Holivudski glumci Džerard Batler i Bredli Kuper sjajno su se zabavljali na trbinima Centralnog terena u Londonu, tokom meča Đoković-Mari, dok je ispred njih, ne baš raspoložen, sedeo predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Ipak, čak ni predsednička podrška sa tribina nije pomogla Noletu da dođe do još jedne titule u karijeri, već je finale Vimbldona osvojio Britanac Endi Mari. Njega su osim Batlera i Kupera bodrile i mnoge druge britanske "vip" ličnosti, a na pobedi mu je čestitala i sama britanska kraljica.

Noleta je, na oduševljenje fanova, na društvenoj mreži Tviter bodrio junak serije "Mućke", bitanski glumac Džon Čalis, koga ovdašnja publika zna kao Bojsija.

Ipak, iako je izgubio meč, Nole je uspeo da razdrma internet, koji je "brujao" od njegovog imena u svim delovima planete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA