SVE O POBEDNIKU FARME: Memo, slikar koji se pretplatio na pobede u rijalitijima! (VIDEO)

Sulejman Haljevac iza sebe ima pobedu u bosanskom rijalitiju "Izgubljeni", a imao je priliku da vodi autorsku emisiju "Zlate mi", koja nije dobro prihvaćena od strane tamošnje publike

  • 36

Pobednik četvrte sezone rijalitija "Farma", akademski slikar Sulejman Memo Haljevac (31), srećan je jer se Bosna ujedinila i glasala za njega da pobedi. Memo iza sebe ima pobedu u rijalitiju "Izgubljeni", a kratko je bio voditelj emisije "Zlate mi", koja je doživela debakl i bila ismevana od strane većine u Bosni. Po izlasku sa imanja saznao je da njegova supruga Lejla Haljevac čeka ćerku, a par već ima sina Ajana. Memo je akademski slikar, koji je završio srednju umetničku školu, a nakon toga i Akademiju. Redovno ističe da je veliki patriota.

Haljevac, koji ima 31 godinu, završio je Srednju umetničku školu, a nakon toga i Akademiju. Međutim, na portalima se mogu videti komentari kako su Sulejmanu roditelji pomogli da upiše pomenutu srednju školu, buduće da su oboje profesori u istoj. Iza sebe ima devet veoma posećenih samostalnih izložbi.

Foto: Marko Todorović

- Moja umetnost se svela na koketiranje i flertovanje. Koketiranje će prodati sliku. Žene svakodnevno flertom pokušavaju da dobiju svoj cilj. Od mene nikada ništa nisu mogle da dobiju - rekao je jednom prilikom Sulejman, koji je srećno oženjen magistrom ekonomije Lejlom Haljevac, ćerkom Tarika Hodžića, bivšeg fudbalera "Željezničara" i  "Galatasaraja".

Par se venčao u oktobru 2010. godine, da bi nakon godinu dana dobio sina Ajana, čije ime znači Božji dar. Haljevci trenutno očekuju ćerku, što je Memo saznao nakon što je izašao sa imanja u Lisoviću.

Sulejman je nekoliko puta izjavljivao da ne ume da kuva, te da ga žena isteruje iz kuhinje, a da se ne bavi umetnošću, bio bi ugostitelj. Pobedio je u bosanskom rijalitiju "Izgubljeni", koji je sličan srpskom "Survajveru". Nakon toga, dobio je priliku da bude autor i voditelj emisije zabavnog karaktera "Zlate mi", u kojoj je obilazio gradove Bosne i Hercegovine. Emisija je doživela debakl, budući da je po bosanskoj javnosti "bila potpuni promašaj, jer da je Memo samo vikao i mlatarao rukama".

 Pogledajte segment iz jedne Memove emisije:

- Memo nikada u životu nije imao dodirnih tačaka s televizijom i poznatiji je kao maskota sarajevskih kafića, ali je gledajući TV kod kuće, uzor našao u Draganu Marinkoviću Maci. Pokupio je sve njegove fore, a to su mahanje rukama, što više dranja i rečenice koje sadrže sve same ulične žargone. Neznanje kulja iz njegovih budalaština. Kada je u poslednjoj emisiji vođi navijača FK Čelika iz Zenice rekao da taj tim trenira Ivo Ištuk, pa se izvukao na tu grešku i rekao da mora malo više pratiti fudbal, mislili smo da će ga dotični sagovornik nokautirati, s obzirom na to da Memo ne poznaje osnovne stvari o timu, čiji je vođa navijača gost - napisao je jednom prilikom TV kritičar Aleksandar Tomašević.

U medijima se dugo pričalo o njegovoj svađi sa jednim muslimanskim pevačem, koji ga je nazvao "seljakom", a što je Sulejmana smrtno uvredilo, te se odbranio rečenicom koja je svojstvena starleti Sindi iz rijalitija "Veliki Brat":

- Ja ne da sam iz centra, nego sam iz epicentra Sarajeva - pisalo je u medijima.

Ističe da je veliki patriota, a tokom velike svađe sa Vesnom Rivas, rekao je da je bolje da pevačica ne govori o Sarajevu na taj način.

- Vi znate šta je tamo bilo i zato nemojte da pričate. Ono što sam ja tamo video, vi ne možete ni da zamislite - rekao je Memo Vesni.

Pogledajte svađu Vesne i Mema:

Ipak, tokom slave Đurđevdan, koju je troje ukućana proslavilo na imanju, Memo i Ekrem su jedini farmeri koji nisu ispoštovali slavu i čestitali vernicima, budući da su nakon što su se probudili, odmah izašli napolje i ceo dan proveli tu, iako su svi farmeri bili zajedno u kući i recitovali molitvu.

Haljevac je, po izlasku sa imanja, saznao tužnu vest - da mu je otac oboleo od raka pluća i glave, te da se nalazi u bolnici.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    8. jul 2013 | 16:45

    najvise smaraju ona prepucavanja Srbi- Bosanci, rat BLA BLA... Dajte ljudi dosta sa tim

  • Stefan

    8. jul 2013 | 17:39

    Hvala bogu da je gotova farma! Sada moze ovaj "divni" covek da se vrati u svoje "divno Sarajevo" i da se smeje nama Srbima koji smo mu pruzili to zadovoljstvo da pobedi u sred Beograda.

  • Stefan

    8. jul 2013 | 17:33

    Jadna si Srbijo kada ti Memo pobedjuje u sred Srbije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA