IVAN ZELJKOVIĆ: Voleo bih da okajem grehe iz "Milionera"! (VIDEO)

Poznati voditelj vodiće od septembra kviz "Multimilioner" na TV "Pink" i nada se da će takmičarima doneti više sreće za osvajanje glavne nagrade, budući da u igri znanja "Milioner" niko nije osvojio glavnu premiju

  • 1

Voditelj Ivan Zeljković, koji je poznat po ultrapopularnom kvizu "Milioner", od jeseni će zameniti glumca Dragana Nikolića i vodiće jednako zanimljiv projekat na TV "Pink" - "Multimilioner". Tom prilikom Zeka je otkrio koja je razlika između ove dve igre znanja, ali i da se nada da će ovaj put doneti sreću takmičarima, budući da u "Milioneru" niko nije osvojio glavnu nagradu.

- Ova dva kviza prilično su slična. Oba su kvizovi znanja, sa izraženom dramatikom. Upoznajemo ljude, njihove priče, malo ih testiramo i nagrađujemo. U "Multimilioneru" su uvek u paru i uvek im pare stoje pred očima, pa će možda biti malo oprezniji. Ono što je presudilo da prihvatim angažman na TV "Pink" je to što je ovo veliki i kvalitetan licencni kviz i mislim da će biti lep nastavak moje voditeljske karijere. Jednostavno, čekao sam pravu priliku i mislim da je ovo to - rekao je Ivan za Telegraf.

Pogledajte zanimljiv segment iz kviza "Milioner" u kojem je Zeljković bio voditelj:

Voditelj kaže da bi voleo da se vidi sa Gagom Nikolićem koji je vodio ovaj kviz, kako bi mu glumac preneo iskustva, jer je velika čast naslediti glumačku legendu.

- Velika mi je čast, ali i obaveza, s obzirom da je Gaga vodio ovaj kviz. Čast, zato što ga smatram jednim od dva-tri najbolja glumca ikada na ovim prostorima. Obaveza, da se potrudim da budem dosledan naslednik. Voleo bih da se vidim sa njim, da mi prenese svoje iskustvo u vezi sa ovim kvizom- iskren je Zeljković, i dodaje da se nada da će takmičarima doneti više sreće nego ranije.

- Mnogo bih voleo da neko pobedi! Iskreno, i ja sam razmišljao u tom pravcu, voleo bih da se zaista desi glavna nagrada, da "okajem grehe iz Milionera"- kaže kroz smeh voditelj, i napominje da se sada odlično oseća, budući da je nedavno imao intervenciju plazmom, jer se okliznuo i povredio koleno prilikom skijanja.

Pogledajte segment iz kviza "Multimilioner":

Zeka planira mnogo novih projekata U vezi sa medijima. Angažovan je na jednom univerzitetu u Sremskoj Kamenici kao koordinator za promociju i marketing, a na istom položaju je u Atletskom savezu Srbije. Trenutno je posvećen radiju, te u Sarajevu i Bosni drži treninge za voditelje na njihove dve najslušanije radio-stanice. Pored toga, osmislio je i peva samostalne koncerte za decu po celoj Srbiji, a u septembru čak i u Rumuniji!

- Iskreno, radim ono što volim i uživam u tome. Jeste ponekad naporno i puno se putuje, ali volim to. Što se tiče TV projekata, ideja ima, ali bih sada voleo da se posvetim "Multimilioneru", da uzvratim ukazano poverenje - završava poznati voditelj.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    11. jul 2013 | 02:35

    Izuzetno los voditelj,sve sto radi izgleda usiljeno,defitivno mu ne lezi da bude voditelj.Verovatno je pomocu raznih roditeljskih veza dospeo na televiziju s mi smo osudjeni da ga gledamo u najboljim programima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA