Maraja Keri završila u bolnici!

Četrdesettrogodišnja pevačica snimala je spot za remiks verziju numere "Beautiful", koji režira njen suprug Nik Kenon i tom prilikom se saplela, pala i povredila rame. Odmah je odvezena u bolnicu i trenutno se oseća dobro

  • 0

Pop pevačica Maraja Keri je hospitalizovana zbog povrede ramena koju je zadobila na setu tokom snimanja spota, saopštio je njen portparol. Maraja je snimala u visokim štiklama i u jednom momentu se saplela i pala, te je povredila rame. Odmah je prevezena u bolnicu, gde su joj lekari namestili rame i sada se oseća dobro.

Četrdesettrogodišnja pevačica snima spot za remiks verziju numere "Beautiful", koji režira njen suprug Nik Kenon. Lekari su namestili rame Kerijevoj i ona se sada oseća dobro, iako je veoma nervozna zbog ove povrede, budući da uvek želi da izgleda doterano i sređeno. Nekada tokom dana popije samo jedan jogurt, kako bi imala idealnu kilažu.

Podsetimo, Maraja je nedavno obradovala svoje fanove fotkama na kojima izgleda bolje nego ikad, budući da je svoju figuru dovela do savršenstva.

(A. Č. / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA