MEMO: Onog dana kada sam ušao na "Farmu", ocu su operisali tumor na mozgu!

- Moj otac ima rak pluća i mozga. Ušao sam u rijaliti samo zbog svoje prijateljice, direktorke Pinka BiH, koja je uz mene već 10 godina. Tog dana kada sam ušao, mom ocu su operisali glavu. Imao je hirurški zahvat, a ja sam došao na "Farmu" jer Memo ne da svoj obraz- rekao je pobednik nakon izlaska

  • 14

Sulejman Haljevac Memo pobedio je u četvrtoj sezoni rijalitija "Farma" i odneo 50.000 evra ispred Stanije i Radojke. Memo je po izlasku saznao da je žena Lejla trudna i čeka ćerku, ali i da mu je otac završio u bolnici, jer ima rak pluća i mozga. Naime, Memov otac je profesor u Srednjoj umetničkoj školi, a boluje od raka pluća i mozga. Tog dana kada je Haljevac ušao na "Farmu", njegovom ocu su operisali glavu.

- Moj otac ima rak pluća i mozga. Ušao sam u rijaliti samo zbog svoje prijateljice, direktorke Pinka BiH. Tog dana kada sam ušao, mom ocu su operisali glavu. Imao je hirurški zahvat, a ja sam došao na "Farmu" jer Memo ne da svoj obraz - rekao je pobednik nakon izlaska.

Podsetimo, Memo je srećan jer se Bosna ujedinila i glasala za njega, dok je Stanija ljuta, budući da misli da je Amar na svom koncertu u Kaknju pozvao ljude da glasaju za zemljaka i tako mu obezbedio pobedu. Ipak, čelnici TV "Pink" demantuju ove glasine.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA