SEKSI: Seka zategla guzu! (FOTO)

Aleksićeva nastavlja da prati trendove, a ovaj put je slikala svoju zadnjicu u uskim roze helankama, dok vežba u teretani

  • 32

Poznato je da Seka Aleksić slepo prati trendove, te je tako odlučila da isprati i ovaj koji trenutno vlada. Naime, u poslednje vreme, pravi hit na društvenim mrežama jesu slike poznatih koji prikazuju svoju zadnjicu, grudi ili ravan stomak. Javnost je do sada imala prilike da se upozna sa gotovo svim delovima tela popularne pevačice, ali je guza izostala.

Međutim, Aleksićeva se ovaj put odlučila za uske roze helanke u kojima je vžbala, a svoju bujnu i zategnutu guzu okrenula je fotografu. Kome je pevačica  pružila zadovoljstvo da uživo oceni pozadinu ne znamo, ali je sigurno da niko neće ostati imun na Sekine čari. Evidentno je da Aleksićeva izgleda sve bolje, a svoje obožavaoce redovno časti fotkom na kojoj pozira ili u bikiniju, ili u teretani i bez šminke.

Seka je svojim obožavaocima poručila "da je poljube u guzu".

Kako vam se čini pevačicina zajednica?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA