Ovo su nove grudi Anđeline Džoli! (FOTO)

Prvi put nakon što je u februaru zbog rizika od raka odstranila obe dojke glumica se na Havajima pojavila u dekolteu

  • 30

Nakon što je u februaru odstranila obe dojke zbog rizika od raka, glumica Anđelina Džoli prvi put je u javnosti pokazala svoje nove, rekonstruisane grudi, u koje je uradila implante u obliku suze već u aprilu ove godine.

Seksipilna glumica se pojavila na Havajima povodom snimanja novog filma koji režira, a na sebi je imala majicu sa otkrivenim dekolteom, ispod koje su se nazirale grudi bez brushaltera.

Džolijeva je na snimanje došla sa svoja dva sina Medoksom i Paksom, a uslikana je kako razgleda lokacije na kojima će se film snimati.

Da podsetimo, Anđa se podvrgla dvostrukoj masektomiji zbog čak 87 odsto šansi da dobije rak dojke, a ovakvoj odluci doprinelo je i to što su njena majka i baka preminule od kancera.

Ovakva odluka glumice zabrinula je javnost, a Džolijeva je ovom prilikom pokazala da se ništa nije promenilo i da izgleda podjednako zanosno kao i pre.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • atea

    10. jul 2013 | 15:01

    samo muski sovinisti i priproste cure mogo ovo popljuvati

  • Stefan

    10. jul 2013 | 15:12

    Teo bi da ovo procita Andjelina Dzoli licno,mada znam da je to nemoguce. To te je bog kaznio sto pljujes po Srbiji i njenom narodu,sto pokusavas da nam napokostis,zapamti,bog sve vidi,bog sve zna,a ti nastavi da se tako poansas,pa ce da te zatrpaju skoro. Jel moze ovo neko da prevede na Engleski i da joj obesi na Tviter da vidi.

  • zvezdica

    10. jul 2013 | 14:54

    Koje grudi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA