Ljubina ćerka u drugom stanju, pobegla od kuće posle svađe sa majkom?

Maloletna ćerka Ljube Pantović u četvrtom je mesecu trudnoće i pobegla je od kuće nakon žestoke svađe sa svojom majkom, učesnicom rijaliti šou programa "Farma"

  • 10

Aleksandra, maloletna ćerka Ljube Pantović, u četvrtom je mesecu trudnoće i pobegla je od kuće iste večeri kad je njena majka izbačena s "Farme".

Ovu informaciju objavio je nedeljnik "Star", a kako "Kurir" saznaje, Aleksandar Čabarkapa je raskinuo vezu s bodibilderkom i ostao u šemi s Aleksandrom.

Po lekarskom izveštaju od 21. juna iz KBC "Zvezdara", do kojeg je došao pomenuti magazin, može se zaključiti da je Ljubina starija ćerka zatrudnela s maminim dečkom još pre njenog ulaska u rijaliti!

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama "Kurir" u broju od četvrtka, 11. jula.

Kako prenosi "Kurir", nakon žestoke svađe s majkom, 16-godišnjakinja Aleksandra napustila je dom i ostavila Pantovićku u suzama.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILE 011

    11. jul 2013 | 08:14

    Opet joj je STANIJA KRIVA . Ništa čudno sa koliko godina se Ljuba porodila ? ŠTA JE TO DETE MOGLO DA VIDI PAMETNO OD LJUBE I KARAĐORĐA ? Ljuba je ODVOJILA tog čoveka od njegove porodice da bi on maznuo Ljubinu ćerku . ŠPANSKA SERIJA .

  • marko

    11. jul 2013 | 02:29

    Kakvi bolesni gadovi.

  • Jokica

    11. jul 2013 | 10:48

    I pored svega,ona se sinoc kikoce u emisiji i po miloniti put bavi Stanijom?!Aman zeno,koliko si ti poremetila,vise te ni zdrav razum ne sluzi!Da imas iole obraza i stida,pokrila bi se preko glave,da ljudi ne vide tvoju bruku!U vezi si sa covekom koji je ozenjen,a ta supruga je jos u drugom stanju!Zao mi je samo dece koja ni kriva ni duzna ispastaju.I ona nekom sudi i moralise,bestidnica!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA