SADO-MAZO: Prvi nastup Karleuše posle Ušća! (FOTO) (VIDEO)

Provokativan nastup i seksi kostimi ostavili su mnoge bez daha, igračice su bile u lancima, a Jelena je na bini skidala i bičevala mladića iz publike

  • 36

Prvi put nakon velikog koncerta na Ušću, Jelena Karleuša nastupila je pred beogradskom publikom na krcatom splavu "River", gde je dva i po sata pevala i plesala u provokativnim kostimima sa svojim igračicama, a zarađeni novac namenjen je u humanitarne svrhe.

Kontroverzna pevačica prisutne je ostavila bez daha kada se oko jedan sat iza ponoći pojavila na velikoj bini "Rivera" sa svoje dve igračice koje su bile u donjem vešu i sado-mazo lancima, dok je Jelena i ovaj put pomerila granicu u nastupima i performansu po klubovima i zadala zadatak koleginicama.

Numerom "Krimi rad" Džej Kej podigla je publiku na noge i dobro raspoloženje održala svojim hitovima tokom čitave večeri, dok je svaku pesmu pratila drugačija multimedija na velikom led ekranu.

Kao i na svakom njenom nastupu, Karleuša je izvela najsmelijeg dobrovoljca na binu kog je skidala i bičevala, što je bilo u skladu sa njenom "mrežastom" odevnom kombinacijom koju su pratili neizostavni halteri i visoke potpetice.

Iz publike ju je bodrio njen suprug Dusko Tosić sa svojim kolegama fudbalerima: Vladimir Stojkovićem, Nemanjom Tomićem, Milanom Lolom Smiljanićem, a u Karleušinom nastupu uživala je i pevačica Katarina Živković, zatim voditeljka Marija Lazić, manekenka Teodora Bjelica, svetski top-model Mina Milutinović i drugi.

Pogledajte kako su se proveli brojni posetioci:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • danijela

    11. jul 2013 | 16:45

    Posle velikog koncerta na Uscu ? Kojeg velikog ? Ona veci koncert od 2000 ljudi nece videti !

  • Beogradjanka89

    11. jul 2013 | 16:37

    Gola gola skini mi se gola!

  • Marko

    11. jul 2013 | 16:59

    Posle koncerta na Uscu???Mislite posle one blamaze na Uscu...ne bi trebalo da mesate te dve stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA