LJUBINA ĆERKA: Nisam pobegla od kuće i nisam trudna!

"Kod drugarice sam, kakav beg, sklonila sam se zbog stica, razgovarala sam sa majkom, nismo u svađi. I nisam trudna, dokle da ponavljam?!", izjavila je maloletna Aleksandra

  • 9

Nakon čitave pomame oko navodne trudnoće i odlaska od kuće, oglasila se i sama Aleksandra (17), ćerka bivše framerke Ljube Pantović, kako bi demantovala sprekulacije medija da je u svađi sa majkom i da je pobegla od kuće, i navodi da je u stvari prespavala kod drugarice zbog lošeg odnosa sa stricem.

Maloletna Aleksandra kaže i da nije u drugom stanju, i dodaje da nikakav lekarski dokument koji to potvrđuje ne postoji.

- Kakav beg od kuće, kod drugarice sam! I sami znate da nisam u dobrim odnosima sa stricem, pa sam se malo sklonila. I nisam u drugom stanju, dokle ću to ponavljati? Papir koji se pojavio u javnosti iz KBC Zvezdare, a potvrđuje moju trudnoću, krivotvoren je! - rekla je Ljubina ćerka za "Blic".

Sedamnaestogodišnja Aleksandra objašnjava i to da nije u lošim odnosima sa majkom Ljubom, i da čeka da joj otac izađe iz zatvora kako bi se preselila kod njega.

- Pričala sam sa majkom, ona jeste bila u šoku kada je saznala sve, što je i prirodno, ali se ona i ja nismo svađale. Još ćemo razgovarati, a kad tata dođe iz zatvora videćemo šta ćemo, pošto ču ja da živim kod njega. Imam pravo da sa petnaest godina biram kog kog ću roditelja, a ja uskoro punim sedamnaest - rekla je Aleksandra.

Kik-bokserka, s druge strane, po izlasku sa "Farme" odbila je da priča i komentariše bilo šta na ovu temu, vidno iznervirana.

- Ništa ne možete da me pitate, ja ću javno pozvati novinare onda kad budem imala dovoljno informacija. Izboriću se sa ovim, šta god da je u pitanju. Jako je ružno kad novinari nisu etični, iznose laži i neistine i neproverene informacije. Ružno je što se ovakve stvari željno iščekuju - izjavila je Ljuba za Telegraf.

(J. J. / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    12. jul 2013 | 13:21

    Sad vec ima 17 godina :D Ma kavi trudna kad je samo šilapu :P

  • Samra

    12. jul 2013 | 13:49

    E sad je dosta,sta objavljivate te tuke!!!!

  • Drazen Punic

    12. jul 2013 | 17:18

    I ja sam "trudan" ajd sad da postanem popularan pisite i o meni :D sta me zaboli jel trudna ili nije koda je prva maloletnica koja je trudna sa starijim pedofilom (momkom svog zivota :D )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA