Trudna Hale Beri se udaje ovog vikenda

Po pisanju svetskih medija, lepa glumica udaje se za svog verenika Olivijea Martineza ovog vikenda u Parizu. Par je u vezi od 2010. godine, a trenutno čekaju svoje prvo dete koje će biti dečak

  • 0

Lepa glumica Hale Beri (46) udaje se ovog vikenda za svog verenika, francuskog glumca Olivijea Martineza (47), prenose svetski mediji. Hali i Olivije otputovali su juče sa glumičinom ćerkom Nalom, iz Los Anđelesa u Pariz, gde bi trebalo da se venčaju. Ceremonija će biti održana među rodbinom i najbližim prijateljima.

Berijevoj, koja je u petom mesecu trudnoće i čeka dečaka, ovo će biti treći brak, a par je u vezi od 2010. godine, kada su se upoznali na snimanju filma "Tamna plima". Verili su se u martu 2012. godine i sada očekuju svoje prvo dete koje će biti dečak.

Hale iz veze sa kanadskim manekenom Gabrijelom Obrijem ima petogodišnju ćerku Nalu. Prvi put udala se za košarkaša Davida Džastisa od kojeg se rastala 1997. godine, a drugi put 2001. godine za glumca Erika Beneta, od kojeg se razvela 2005. godine. Nakon drugog razvoda, glumica je 2007. godine stranim magazinima rekla da se više nikada neće udati.

(A. Č. / People)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA