BEZ CENZURE: Novi blog Gordane Karić (FOTO)

"Da, ja sam naslednica. Da, potičem iz uticajne familije i, na koncu – da, ja imam novca!", kaže naslednica Sretena Karića na svom blogu "Ono pravo ja"

  • 18

Gordana Karić (1982), ćerka Sretena i Slavice Karić, tačno na svoj rođendan napravila je novi blog pod nazivom "Ono pravo ja" na kome sa čitaocima deli svoje najtananije misli, osećanja i stavove.

Iako potiče iz imućne porodice, Gordana se nikada nije "bojala rada". Završila je prestižne škole na Kipru i u Londonu. Danas živi i radi u Beogradu.

Na blogu ona sa svojim čitaocima deli stavove i ideje, a počinje pitanjem "koliko ste puta u životu započinjali bitku sa predrasudama?"

Prenosimo deo njenog teksta.

"Potičem iz porodice o kojoj su ispisani tomovi predrasuda. Zadesio me je najtipičniji mogući šablon. Činjenica da sam nečija ćerka, bratanica ili unuka bila je dovoljna da mi se pronađe "rolmodel“, neko čiji život živim, neko na koga, po neumoljivim zakonima stereotipa i najbanalnije logike, moram da ličim.

Naslednice, raskalašne ćerke svetskog džet seta okružene prijateljicama za popodne, party girls koje pola dana troše na to kako da sakriju podočnjake koje, moram da vas razočaram ili obradujem, nemam. Mnogo mi je krivo zbog toga šuta na prvu loptu. Da su se bar malo potrudili. Da, ja sam naslednica. Da, potičem iz uticajne familije i, na koncu – da, ja imam novca!

Da li je to dovoljno odnosno – Izvinite, da li je život i nešto izvan toga? Ne bih da se ubeđujemo ali u skandalu kao takvom ne vidim ništa privlačno. Uvek sam izbegavala puteve kojima se češće ide. Ne zbog toga što bih tamo hodala u gomili, ja recimo baš volim društvo, već zato što iscenirano blamiranje doživljavam kao potez očajnika. O da, umem i ja da igram igrice, da taktiziram, da skeniram teren i zbunjujem protivnike, da elegantno razapnem mrežu i ušuškam plen, ali za svoje uživanje i satisfakciju. Sopstvenu privatnost nikada nisam posmatrala kao odličan materijal za PR-ove bez ideja!

Na posao stižem u devet ujutru. Spavanje do podneva pamtim kao uspomenu iz pubertetskih dana. Kao odbornik u Skupštini grada Beograda i generalni sekretar Pokreta Snaga Srbije teško da baš "ne znam šta bih sa sobom“. Možda sam mogla da se priklonim trendu i da se oprobam u sportovima kao što su "raspadanje po buticima“ ili "otpadanje po kafićima“. Eventualno, još i u veoma populanoj "bleji“ i noćnom krstarenju klubovima. Da, sve sam to mogla da izaberem. Nije isključeno da sam i birala! Sasvim je moguće da sam šampionka u tim disciplinama. Ali, vi to nikada nećete znati. Nije vaše da znate čemu god da su vas naučili instant smućkani medijski hibridi."

Ceo tekst možete pročitati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    16. jul 2013 | 03:25

    Joooooooj polusvete, koga jos zanima tvoje pravo ja??! Porodica ti je pokrala i osiromasila ovu zemlju a ti se sada jos pravis pametna, pises o necemu sto nema veze jedno sa drugim ali tako da to izgleda vrlo visokoumno!!! Povraca mi se od ovakvih likova!!! Kafenisi, opsedaj butike, radi, uci, izlazi, stagod, ali se pokrij po usima i cuti i ne propovedaj o moralu kada ti je pola te iste porodice odbeglo iz Srbije zbog malverzacija i pronevere tih istih para koje ti upravo trosis. Dok posten narod zivi jadno i sastavlja kraj sa krajem. Dokle vise sa ovim lopovima i njihovim pridikama?????!!!!!

  • Tito

    16. jul 2013 | 01:38

    Ko je ova? Verovatno joj treba medijska paznja pa je naskrabala par redova, iskreno puno price a nista nije rekla. Nepotrebno velicanje sebe tekstom koji je na nivou osrednjeg srednjoskolca a ne toboze akademca sa takvim diplomama. Puno ljudi ide na posao ujutro pa ne filozofiraju o tome, i to na pravi posao.Odbornica, sve mi je jasno.

  • ikm

    16. jul 2013 | 09:29

    Dodju tako rdjava vremena kad pametan ućuti, budala progovori, a fukara se obogati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA