Pogledajte prvi spot Nevene Božović (VIDEO)

Zvezda "Prvog glasa Srbije" predstavila je svoju novu pesmu "Pogledaj me", a pored mlade pevačice najveću pažnju izazvao je dolazak porodice Đoković: Dijane, Srđana i Đorđa

  • 6

Mlada i talentovana pevačica, finalistkinja "Prvog glasa Srbije" i ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evrosongu", Nevena Božović predstavila je medijima, prijateljima i mnogobrojnim kolegama spot za pesmu "Pogledaj me" na beogradskom splavu "Jimmy's".

Pesmu "Pogledaj me" radila je Aleksandra Kovač (muzika i tekst, prim. aut.), dok je za aranžman bio zadužen Roman Goršak, a spot za ovu numeru režirao je talentovani fotograf Nemanja Novaković.

Na Neveninoj promociji su se, kako bi joj pružili podršku, pojavili i učesnici "Prvog glasa Srbije": Ivan Petrović, Saška Janković, Sara Jovanović, Sanja Dimitrijević, kao i režiser Peđa Marković, Danijel Pavlović, Duška Lučić, Ana Bebić i Filip Mitrović i glumac Bojan Perić.

Najveću pažnju izazvao je dolazak porodice Đoković: Dijane, Srđana i Đorđa, dugogodišnjih prijatelja Nevenine porodice.

- Presrećna sam. Ostvario mi se san, oduvek sam želela da sarađujem sa Aleksandrom Kovač. Pesma je predivna i spot takođe. Nadam se da će se i svima vama svideti barem upola koliko se dopada meni. Hvala i Nemanji Novakoviću za divnu ideju i odličan spot, mojoj porodici i svim saradnicima. Snovi mi se konačno ostvaruju - rekla je uvek nasmejana Nevena Božović.

Mlada pevačica je za Telegraf rekla da prvo želi da promoviše svoj novi singl i da se nakon toga odmori. Nevena je, takođe, istakla da bi volela da u što skorije vreme snimi novi album.

- Ja bih volela da to bude uskoro, ali se to nikada ne zna. U septembru svakako očekujte još novih pesama - rekla je zvezda "Prvog glasa Srbije".

Pogledajte prvi spot Nevene Božović za pesmu "Pogledaj me":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexxx

    16. jul 2013 | 13:52

    Ove sestre kovac vise da promene plocu...

  • Zlatica

    16. jul 2013 | 11:40

    Vidi se da je radila sa Aleksandrom K. Lepa je i divno peva iako mi nesto i nije posebno draga...svaka cast na talentu. Simpatican spot.

  • Maki11

    16. jul 2013 | 13:35

    Ona lepo peva, ali pesma mi je totalno bezveze i ne ostavlja nikakav utisak..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA