Erik Bardon i "The Animals" nastupili pred svega 2.500 ljudi u "Areni" (FOTO)

Čuveni britanski muzičar i njegov bend svirali su skoro sat i po vremena, gde su mogli da se čuju hitovi kao što su "The House Of The Rising Sun" i Don't Let Me Be Misunderstood"

  • 1

Britanski pevač Erik Bardon održao je sinoć koncert u "Kombank Areni" sa svojim bendom "The Animals", pred oko 2.500 ljudi. Sa 40 minuta zakašnjenja Bardon je izašao na scenu i zapevao "When I Was Young", ali je glasna muzika nadjačala njegov glas, te se delovi teksta nisu čuli. Sledili su "Inside Looking Out", "Don't Let Me Be Misunderstood", hit "Spill The Wine" kada je atmosfera na bini postala malo življa.

Smenjivali su se bluz i rokenrol, ali se činilo da ipak binom dominiraju muzičari, a ne Bardon, koga mnogi smatraju najboljim belim pevačem bluza svih vremena.

- Dobro veče! Kako ste? - pozdravio je slavni muzičar publiku u kojoj su mahom bili stariji.

Na svom trećem koncertu u srpskoj prestonici "stanovnik" Rokenrol kuće slavnih sa 50 godina dugom karijerom predstavio je i numere sa novog albuma "Till Your River Runs Dry" - "Water" i "Wait", namenivši ovu drugu onima koji su izgubili ljubav. Što zbog malog broja ljudi, što zbog nevelike bine, koncert je odisao klupskom atmosferom. Nakon sedam pesama, taman kada su mnogi zaigrali uz "Black Dog", muzičari su odlučili da naprave pauzu.

Po povratku, publika je živnula, u parteru su svi ustali sa svojih sedišta i igrali uz "We Gotta Get Out Of This Place", "Boom Boom", nove pesme "Before You Accuse me" i "Bo Diddley Special" i odlično reagovala na bluz melodiju "Crawling King Snake". Svi su podigli ruke uvis i pustili glas uz prvi takt čuvene "The House Of The Rising Sun", ali je to bio i kraj zvaničnog dela. Na bis Bardon je otpevao "I'm Crying" i "It's My Life", završivši jednoipočasovni koncert.

Pogledajte kako je bilo na koncertu Erika Bardona u "Kombank Areni":

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grejalica

    16. jul 2013 | 17:37

    Sad ce taj da ode i da napljuje Srbe po britanskim medijima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA