SAŠKA KARAN: Moj muž ima veliku bananu! (VIDEO)

- Gospođo, ja vas pozdravljam. Vi ste zaboravili da smo mi bili na "Farmi", a da sam bila kod kuće... Moj muž ima i te kakvu bananu, ali je sigurno neće vama ponuditi pored mene ovakve- odgovorila je Saška gledateljki koja se javila da prokomentariše njeno "mlataranje bananama po Farmi"

  • 12

Bivša učesnica "Farme" Saška Karan, rekla je u specijalnoj emisiji posvećenoj rijalitiju da njen muž i te kako ima čime da se pohvali, te da mu je "banana velika". Naime, u emisiji koju je vodila Ena Popov, gosti su bili Ša i Saška, a javila se gledateljka koja je prokomentarisala Saškino konstantno "mlataranje bananom po Farmi", te pominjanje muža u sličnom kontekstu. Saška je odgovorila da njen muž ima i te kako veliku bananu.

- Gospođo, ja vas pozdravljam. Vi ste zaboravili da smo mi bili na "Farmi", a da sam bila kod kuće... Moj muž ima i te kakvu bananu, ali je sigurno neće vama ponuditi pored mene ovakve- rekla je Saška, dok je publika u studiju pala u delirijum.

Podsetimo, Ša i Saška su na imanju imali nekoliko velikih okršaja, a poznato je da "ne mirišu jedno drugo".

Pogledajte kako je izgledao okšaj između gledateljke i Saške:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA