TUGA: Goga u crnini stigla u Srbiju! (FOTO)

Pevačica je u utorak u 17 sati doputovala iz Nemačke, kako bi u petak u 13 sati na Orlovači sahranila pokojnog muža Igora Ramovića

  • 9

Pevačica Goga Sekulić, čiji je suprug Igor Ramović preminuo u nedelju od raka pankreasa, doputovala je u utorak u 17 časova sa svekrvom iz Nemačke i navodno dovezla Igorovo telo, kako bi bio sahranjen u Srbiji. Pevačica je u crnini bila vrlo potresena i uplakana, a novinarima nije želela da daje izjave.

- Molim vas da me razumete i ništa ne pitate - rekla je kratko Goga.

Sekulićevu i Igorovu majku sačekao je pevačicin prijatelj koji ih je odvezao u stan na Zvezdari. Inače, pretpostavlja se da je Igor preminuo od prevelike upotrebe steroida, budući da je poslednje tri godine intenzivno koristio hormonske preparate za povećanje mišićne mase, koji nose veliki rizik za oštećenje organa. Kako mediji navode, Igor će najverovatnije biti sahranjen u petak na Orlovači u 12 časova, što je potvrdio i Igorov otac Zoran Ramović.

Podsetimo, Igor Ramović je preminuo u nedelju u nemačkoj bolnici od raka pankreasa. Goga i Igor, koji je bio kum Marka Miškovića, venčali su se pre dva meseca i samo nedelju dana nakon svadbe su saznali za opaku bolest.  

(A. Č. / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    17. jul 2013 | 13:40

    Срећа у несрећи је да је брзо умро.. Рак панкреаса је најболнија болест.. Буквално се човек жив распада, а шансе да се излечи су 1:1000000000...

  • Marko

    17. jul 2013 | 13:36

    Najiskrenije saucesce..

  • Stranac

    17. jul 2013 | 14:31

    Tuga iskreno saucesce rodbini i prijateljima preminulog .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA