"The Prodigy" nastupaju 7. avgusta na "Terraneo" festivalu

Nakon fantastičnog koncerta na "Exitu", engleski bend će svirati na festivalu koji se od 7. do 9. avgusta održava u Šibeniku

  • 1
Exit 2013 - The Prodigy Foto: Milena Đorđević

Bend The Prodigy u odličnoj je formi, što je pokazao fenomenalnim nastupom na "Exiu", a priliku da ih publika u regionu ponovo vidi i čuje imaće već 7. avgusta, kada će britanski sastav održati koncert na "Terraneo" festivalu u Šibeniku!

Da podsetimo, osim "The Prodigy", na festivalu koji se održava od 7. do 9. avgusta sviraće i "My Bloody Valentine", "Wu-Tang Clan", Aloe Blacc, Azelija Benks, "Gang of Four"," The Cribs", "Calexico", "Cloud Nothings", "Dubioza kolektiv", "Darkwood dub" i drugi.

Program i informacije o izvođačima možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala www.terraneofestival.com.

Inače, "Terraneo" festival je ove godine tehnološki najnapredniji događaj ovakve vrste u Hrvatskoj i prvi festival u Hrvatskoj koji uvodi posebnu festivalsku karticu i beskontaktno plaćanje MasterCard i Maestro beskontaktnim karticama!

Trenutna cena festivalskih ulaznica iznosi 70 evra, a kamp ulaznica 30 evra za pet dana boravka u kampu. U prodaji su i dnevne ulaznice po posebnoj ceni od 30 evra.

Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima "Eventima".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA