Srpska manekenka ostavila hrvatskog tajkuna!

Srpska manekenka Milica Mihajlović ostavila je predsednika Upravnog odbora "Agrokora" Ivana Todorića, sina hrvatskog tajkuna, nakon četiri godine zabavljanja

  • 6

Manekenka i kraljica mnogobrojnih nedelja mode Milica Mihajlović nakon četiri godine veze ostavila je svog dečka, biznismena, predsednika odbora "Agrokora" i sina hrvatskog tajkuna Ivana Todorića. Hrvatski mediji pišu da Milica trenutno letuje na Hvaru, dok je Ivan već viđen u ženskom društvu u zagrebačkom "Sinestaru".

Iako je javnost verovala da će njihova ljubav biti krunisana brakom, to se nije desilo. U poslednje vreme su uglavnom bili razdvojeni i nisu se pojavljivali na događajima zajedno. Upućeni kažu da je na vezu definitivno stavljena tačka. S obzirom da je Milica srpska lepotica za kojom mnogi uzdišu, a Ivan popularni neženja, sigurno je da neće dugo biti sami.

Podsetimo, Milica se slikala za naslovnicu magazina "Maxim" u veoma provokativnim pozama i otkrila da voli da prikazuje svoje telo.

(A. Č. / Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA