LIjam Galager ima vanbračno dete sa američkom novinarkom?

Reporterka Liza Gorbani tvrdi da je britanski roker otac njene ćerke Eme i od nekadašnjeg frontmena benda "Oasis" traži odštetu od tri miliona dolara

  • 0

Američka novinarka Liza Gorbani je podnela tužbu protiv Lijama Galagera, nekadašnjeg frontmena grupe "Oasis", u kojoj navodi da je on otac njene sedmomesečne ćerke Eme i od rokera traži alimentaciju od tri miliona dolara!

Galager, koji je od 2008. u braku sa Nikol Apleton sa kojom ima sina Džina, upoznao je Lizu Gorbani 2010, kada je ona za "Njujork tajms" pisala članak o njemu. Jedan od novinarkinih prijatelja kaže da su njih dvoje završili u krevetu isto veče kada su se upoznali, i sa kraćim prekidima, bili su u vezi sve dok Liza nije rekla Lijamu da je trudna.

Ona je u januaru rodila ćerku Emu, i u svojoj tužbi navodi da je spremna na test DNK kako bi se potvrdilo da je Lijam otac. Naravno, engleski roker se još nije oglasio, a obe zainteresovane strane su angažovale skupe advokate.

(Telegraf.rs / NY Daily News)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA