Kanje Vest opet napao paparaca! (VIDEO)

Bezobrazni reper napao je paparaca jer mu je postavio pitanje zašto se ne slaže sa predstavnicima "sedme sile". Kanje je prvo udario, a potom i probao da oduzme aparat fotoreporteru, koji je prevežen u bolnicu sa lakšim povredama

  • 10

Bahati reper Kanje Vest (36) opet je napao paparaca i to samo zato što ga je pitao koji problem pevač ima sa predstavnicima "sedme sile"! Naime kada je reper izlazio sa aerodroma u Los Anđelesu, opkolila su ga četiri fotografa, te je jedan od njega pokušao da mu postavi par pitanja vezanih za njegovo neslaganje sa novinarima. Kanje je potom nasrnuo na njega, udario ga i probao da mu uzme fotoaparat. Policija i hitna pomoć je došla, a u bolnici je konstatovano da je paparaco zadobio lakše povrede.

Kanjeu ovo nije prvi put da ulazi u sukob i napada predstavnike "sedme sile". Nedavno je reper napao paparaca koji mu je govorio da voli njegovu muziku. Ovaj put Kanje je prvo udario čoveka, a nakon toga probao da mu oduzme aparat. Javnost je šokirana, a komentari su da bi bahata zvezda trebalo bi da poradi na svom ponašanju.

Kanje trenutno uživa u očinstvu, budući da je nedavno postao otac devojčice Nort Vest čija je majka njegova devojka i starleta Kim Kardašijan.

Pogledajte kako je izgledao napad na fotografa:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    20. jul 2013 | 15:00

    Он ј**е Ким, папараци могу само Десанку.. :)

  • Мангупарија

    20. jul 2013 | 14:39

    и треба,подржавам га,ови новинари све требају да знају е па не може.

  • haha

    20. jul 2013 | 14:02

    Da sam ja novinar on bi bio u bolnici haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA