PIRS BROSNAN: Srbijo, hvala ti i vidimo se opet!

Srećan sam što smo završili u predviđenom roku, ali na filmu ima još puno posla. Do premijere, bićemo u kontaktu", rekao je poznati glumac, koji posle dva meseca snimanja filma "Novembar man" napušta našu zemlju

  • 3

Holivudski glumac Pirs Brosnan posle dva meseca boravka u našoj zemlji napušta Srbiju. Velikom žurkom, koja se održala u jednom klubu na beogradskom Ušću, obeležen je završetak snimanje filma "Novembar man", u kojem nekadašnji agent 007 tumači glavnu ulogu, a koji je delimično i producirao, prenosi "Blic".

Brosnan se javno zahvalio svim saradnicima i poželeo im sreću u daljem radu, a istakao je da iz Beograda odlazi sa najlepšim utiscima.

- Hvala svima na trudu da naš film uradimo najbolje što smo mogli. Srećan sam što smo završili u predviđenom roku, ali na filmu ima još puno posla. Srbijo, hvala ti na gostoprimstvu i vidimo se opet. Svima želim uspehe na ličnom i profesionalnom planu. Do premijere, bićemo u kontaktu! - rekao je preksinoć Pirs obraćajući se stotinama saradnika.

Da podsetimo, u filmu "November man" jednu od glavnih uloga tumači Olga Kirilenko, dok u u ovom ostvarenju još glume Lazar Ristovski i Dragan Marinković Maca, kao i manje poznatih glumaca iz regiona.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA