MILICA TODOROVIĆ: Pevačice s ogromnim grudima više nisu u modi!

- Kada sam počela da se bavim pevanjem, imala sam samo 16 godina i kao i svaka tinejdžerka imala sam komplekse koji su me sputavali. Mislila sam da imam krive noge i ružan nos. Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. Sada je sve drugačije, volim svoje telo i nikada ne bih povećala grudi - kaže lepa Milica

  • 7

Mada pevačica Milica Todorović otkriva da je zadovoljna svojim izgledom iako ima male grudi, te da nikada neće ugraditi implantante u poprsje, jer je prošlo vreme silikonskih pevačica. Todorovićeva kaže da je do skoro patila jer je mislila da ima krive noge i ružan nos, ali ističe da je to normalno budući da su devojke u periodu sazrevanja uglavnom nezadovoljne svojim izgledom.

- Kada sam počela da se bavim pevanjem, imala sam samo 16 godina i kao i svaka tinejdžerka imala sam komplekse koji su me sputavali. Mislila sam da imam krive noge i ružan nos. Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. Sada je to potpuno drugačije, s godinama čovek prihvati sebe i postane zadovoljan - rekla je Milica za "Hello".

Pevačica se osvrnula i na skorašnju šalu direktora "Grand produkcije" Saše Popovića da bi trebalo da poveća grudi.

- Saša se samo našalio sa mnom. Rekao mi je da lepo izgledam, ali imam male grudi. Nikada nisam razmišljala o povećanju poprsja. Smatram da je prošlo vreme pevačica s ogromnim grudima i drago mi je što sam u tome drugačija od mnogih na estradi.

(A. Č./ Hello)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA