Portret Ejmi Vajnhaus napravljen od pilula! (FOTO)

- Kapsule simbolizuju problematičnu i destruktivnu Ejminu stranu - kažu londonski ulični umetnici koji su privukli veliku pažnju neobičnom slikom pokojne pevačice

  • 1

Grupa londonskih uličnih umetnika predstavila je portret pokojne pevačice Ejmi Vajnhaus koji je napravljen od nekoliko hiljada raznobojnih pilula!

Članovi umetničke grupe "Miss Bugs" kažu da su na ovaj način želeli da odaju počast Vajnhausovoj, koja je nakon brojnih problema sa drogom preminula pre dve godine, zvanično, od trovanja alkoholom.

 

- Kapsule simbolizuju problematičnu i destruktivnu Ejminu stranu. Međutim, mnogo je važnija ukupna slika. Želeli smo da pomoću različitih boja predstavimo kontrast između načina na koji je ona prikazivana u javnosti, i divnih stvari koje je uradila i po kojim ćemo je pamtiti - navode umetnici koji su svoje delo nazvali "Jača od njih" ("Stronger Than Them"), što je jasna asocijacija na pesmu "Stronger Than Me" sa prvog albuma Ejmi Vajnhaus.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaš novinar

    23. jul 2013 | 23:16

    Hahahaha, mora da je od onih koje nije stigla da proguta.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA