Sara Jovanović i Sanja Dimitrijević u poseti deci bez roditeljskog staranja (FOTO)

Zvezde "Prvog glasa Srbije" i zaposleni "Prve" televizije učestvovali su i humanitarnoj akciji gde su popravljali ljuljaške, vrteške, klackalice i farbali ogradu ovog objekta

  • 3

U drugoj humanitarnoj akciji pod sloganom "Podeli ljubav" zaposleni "Prve" televizije i zvezde "Prvog glasa Srbije" Sara Jovanović i Sanja Dimitrijević posetili su tokom vikenda Dom bez roditeljskog staranja "Jovan Jovanović Zmaj" u Beogradu. Naoružani četkama, farbom, majstorskim alatom i pre svega dobrim raspoloženjem zakoračili su u dvorište doma gde su ih dočekali topli osmesi i zagrljaji dece.

Kolege s "Prve" televzije odmah su se prihvatile posla, krenulo je udarničko sređivanje dvorišta Doma. Popravljali su ljuljaške, vrteške i klackalice i stavili mrežu na golove. Uz svesrdnu pomoć mališana usledio je najzabavniji deo - farbanje ograde, klupica i crtanje školica.

Pravo oduševljenje nastalo je kad je stigao kiosk na točkovima koji je sadržao najslađe iznenađenje za najmlađe – palačinke, hot dog i sladoled.

Stariji su formirali tim za fudbalsku utakmicu, a odmor je protekao uz pesmu. Jedan od dečaka je doneo gitaru i oduševio Saru i Sanju svojim talentom.

- Dan je bio jako kreativan, pored toga što smo bili vredni, malo smo pevali i družili se sa klincima. Ovo je zaista najlepši način da provedete svoje slobodno vreme. Zbližila sam se sa jednom devojčicom i rado bih volela da dođem i vidim je ponovo. Uvek sam za ovakve akcije, zaista je lepo podeliti ljubav - rekla je Sanja Dimitrijević.

- Drago mi je što učestvujem u ovakvim akcijama, uvek donosimo dobro raspoloženje i pravimo dobru atmosferu. Obožavam decu i zaista se radujem novim druženjima - prokomentarisala je i Sara Jovanović.

Ivana Gajica, voditeljka "Tačno 9" takođe je bila oduševljena atmosferom koju su klinci napravili:

- Bilo je fantastično, divan dan smo proveli sa decom iz Doma. Pokazali su koliko su talentovani, vredni i druželjubivi. Sređivali su sa nama svoj prostor za igru tako da jedva čekamo i radujemo se novim akcijama "Podeli ljubav" - rekla je Ivana.

Ulepšani parkić za igru i osmesi dece obeleželi su još jedno druženje, a pred nama su nove akcije u kojima je ljubav najvrednija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xena

    22. jul 2013 | 16:52

    Jel mora ova Sara da uvjek bude sa fasadom od ratnickih boja na licu? Ipak je ona premlada za ovoliko maskiranje...djeluje izvjestaceno i nimalo dobronamjerno inace.

  • Srbin

    22. jul 2013 | 22:07

    Ko su one, bre?

  • Урош

    24. jul 2013 | 04:27

    Сара зна да пева? Ко је то рекао, Карлеуша?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA