Kim i Kanje potrošili 500.000 funti na zlatne WC šolje!

- Enterijer će verovatno koštati duplo više od kuće. Milion funti će potrošiti samo na sigurnosni sistem. Trebalo bi da se presele u zajednički dom u naredne dve nedelje - rekao je izvor blizak paru

  • 17

Starleta Kim Kardašijan i njen momak Kanje Vest su tokom kupovine nameštaja za svoj budući dom, luksuznu vilu na Bel Eru, kupili četiri pozlaćene klozetske šoljem ukupne vrednosti od pola miliona funti. Pored toga, par je kupio frižider ukrašen Svarovski kristalima, a izvori navode da će oprema za luksuznu kuću biti skuplja od samog stambenog objekta koji košta oko 7.100.000 funti.

Takođe su naručili šest kreveta, od kojih svaki košta 114.000 funti i frižider ukrašen Svarovski kristalima. Kuhinja će biti opremljena luksuznim potrepštinama u iznosu od 500.000 funti.

- Enterijer će verovatno koštati duplo više od kuće. Milion funti će potrošiti samo na sigurnosni sistem. Trebalo bi da se presele u zajednički dom u naredne dve nedelje - rekao je izvor blizak paru.

Podsetimo, Kim i Kanje su nedavno postali roditelji ćerke Nort Vest, a Kim ni posle porođaja nije prestala sa svojim razmaženim i bizarnim zahtevima.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA