SNEKI: Napuniću dva Sava centra ili jednu Arenu! (VIDEO)

Pevačica koja je nedavno gostovala na "Četereškom prelu" kaže da je ponosna što svoju novu hit pesmu "Tuđina" na nastupima izvodi 15 puta za veče

  • 9

Folk pevačica Snežana Babić Sneki svoje obožavaoce obradovaće jubilarnim koncertom povodom 25 godina karijere, koji planira da održi u Domu sindikata, "Sava Centru" ili "Areni", a do tada svi ljubitelji ove pevačice moći će da je slušaju po privatnim veseljima, svadbama, klubovima i domovima kulture, a nedavno je lumperajku napravila i na manifestaciji "Četereško prelo".

Sneki u intervjuu za "Vestionline" kaže da rado peva gde god da je pozovu i da gostovanja ne deli da važna i manje važna.

- Nije bitno da li nastupam u klubu, hali ili na svadbi, kao ni da li je preda mnom 500, 5.000 ili još više posetilaca. Profesionalac sam, prilagođavam se mestu na kom nastupam i publici - rekla je pevačica i dodala da je ona u Srbiji brend.

Babićeva ističe da je na estradnoj sceni dve i po decenije i da njena publika zaslužuje jubilarni koncert kojim će zajedno proslaviti dvadesetpetogodišnjicu njene karijere, a do tada planira da gostuje u gradovima širom Srbije.

- Proslavu jubileja mogu da organizujem u Domu sindikata, gde sam imala svoj prvi solistički koncert 1990. godine. Ko zna, možda priredim tu četiri koncerta, ili pak dva u "Sava centru" ili jedan u "Areni". Zaista mi to nije važno, bitno je da celokupni performans bude dobar, na nivou. A, pre toga, tokom zimskog perioda održaću 50-ak koncerata po Srbiji, mahom u domovima kulture - zadovoljno priča Sneki.

Pevačica izuzetnog stasa kaže i da su nove pesme "Tuđina" i "Džaba trud" postali pravi hitovi i da su veoma tražene na nastupima.

- Nisu to puste priče i hvalisanje, zaista je tako. Na nastupima "Tuđinu" po želji publike pevam i 10-15 puta na veče. I kolege, koje su stalno na terenu, kažu da je pesma tražena, da i oni sa njom zarađuju pare! - uzbuđeno priča Sneki i dodaje da će novi album biti "pola narodnjački".

(J. J./vestionline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA