Boba Živojinović slavio rođendan dva dana (FOTO)

Proslavljeni srpski teniser je u društvu supruge Lepe Brene i sa sinovima Filipom, Stefanom i Viktorem kao i prijateljima proslavio pola veka života na različitim lokacijama u Beogradu

  • 6

U društvu porodice, školskih drugova, poslovnih prijatelja i prijatelja iz vremena kada se aktivno bavio sportom, Slobodan Boba Živojinović proslavio je 50. rođendan i to u dva dana.

Živojinovići su 22. jula iznajmili brod "Zlatno srce" i s najbližim prijateljima i poslovnim partnerima uživali u pogledu na Beograd s reke i zvuke akustične gitare. Plovidba je trajala oko pet časova, a onda su se sve zvanice, nakon sto je brod pristao, uputile u diskoteku "Promenada", koja se nalazi na samom pristaništu i uz zvuke 80-ih organizovale takmičenje u plesu.

Sledećeg dana, u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi Boba, Brena, Filip, Stefan i Viktor dočekivali su zvanice, koje je do duboko u noć zabavljao orkestar Ace Sofronijevića, ali i trubači Dejana Petrovića.

Početak večeri su obeležili taktovi domaćeg pop zvuka, džeza, ali i inostrane numere, koje su u drugačijem aranžmanu odsvirali pomenuti orkestri. Najlepše pesme narodne muzike, takođe, bile su na repertoaru poznatih orkestara, ali i muzičara koji su te večeri bili zvanice poznatog bračnog para. Druženje je potrajalo do duboko u noć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA