HJU DŽEKMEN: Seksam se u kostimu Vulverina!

Glumac je otkrio kako uspeva da očara svoju lepšu polovinu, te je u šali rekao da u specijalnim prilikama u bračnom krevetu nosi kandže poznatog superheroja

  • 3

Sve dame koje bi poželele da se nađu u zagrljaju holivudskog zavodnika Hjua Džekamena, treba da imaju u vidu da će morati da se suoče sa dugačkim i oštrim oštricama ovog superheroja, budući da se pohvalio da kostim Vulverina ne skida ni dok vodi ljubav.

U intervjuu za britanski tabloid "The Sun", glumac je otkrio kako uspeva da očara svoju lepšu polovinu, te je u šali rekao da u specijalnim prilikama u bračnom krevetu nosi seksi kostim Vulverina.

Džekmenova supruga Debora Li Furnes dodaje da, pored spavaće sobe, Hju svoje oštrice koristi i u kuhinji kako bi seckao salatu ili drugo povrće.

Šalu na stranu, Džekman je najavio da pravi pauzu od glume, jer kaže da mu je potreban odmor.

- Uzimam malu pauzu, ovaj film je moj četvrti z redom. Bio sam mnogo pohlepan - rekao je Hju u emisiji "Kajli i Džeki šou".

Džekmen je reprizirao ulogu mutanta sa metalnim kandžama Vulverina po šesti put u istoimenom filmu. U najnovijem delu filma Vulverin putuje u Japan da se bori sa samurajima.

Da podsetimo, ovaj film se na platnima domaćih bioskopa prikazuje od 24. jula.

(J.J./Tanjug, The sun)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA